LAVINA KOMENTARA: Slavna glumica CARSKI REZ NAZVALA LIJENOŠĆU

Show
LAVINA KOMENTARA: Slavna glumica CARSKI REZ NAZVALA LIJENOŠĆU
.

Kate Hudson je, s onim svojim dražesnim osmijehom, prava ljubimica publike, u to nema sumnje, no ovih dana Kate je na Twitteru uzrok prave pobune.

Naime, u upitniku za američko izdanje magazina Cosmopolitan, glumica je otkrila da je najljenija stvar koju je u životu napravila - carski rez! Kate ima dva sina, 13-godišnjeg Rydera, koji je rođen carskim rezom, i šestogodišnjeg Binghama. 

Žene su, nakon ove izjave, počele dijeliti svoja iskustva sa carskim rezom nastojeći pokazati Kate - i svijetu - da porod, kad se ne odvija prirodnim putom, ne smije biti prikazan kao lijenost ili 'izvlačenje'. 

Brojni komentari su se odnosili na to carski rez često nije pitanje izbora majke, već nužde, i da je često jedini način da se spasi život i majke i bebe.

Dakako, javile su se i žene koje su branile Kate tvrdeći da svatko ima pravo gledati na svoja iskustva kako želi, a onda je i sama glumica pokušala popraviti stvar:

"Ryder je rođen dva tjedna prije termina: osjećala sam kontrakcije, ali beba je bila prevelika, a ja se nisam otvarala. Liječnik mi je rekao da mogu ići kući, ali bilo je toliko teško doći do bolnice jer su nas pratili fotografi, a već je bila ponoć i ja sam odlučila da se ne vraćamo kući i da je najbolje da napravimo carski rez. I onda su me uspavali...".

Ne propustite