Oporavlja se poslije operacije: Glumica Ivana Panzalović na kućnom liječenju

Region
Oporavlja se poslije operacije: Glumica Ivana Panzalović na kućnom liječenju
.

Glumica Ivana Panzalović (30), kojoj je prema dosadašnjim informacijama, u glavu upucao njen vjerenik, hirurg Srđan Cvetanović (59), pa zatim izvršio samoubistvo, puštena je danas na kućno liječenje.

Ona je Vojnomedicinsku akademiju napustila u ranim jutarnjim časovima, samo dan nakon što je Cvetanović sahranjen na Centralnom groblju u Beogradu.

 

Kako nezvanično saznajemo na Vojnomedicinskoj akademiji gdje je glumica lječena, ona se oporavila od povrede i operacije i u stabilnom stanju je otišla kući. Panzalovićeva je bila lakše povrijeđena, jer joj je metak samo okrznuo glavu. Međutim, njoj se formirao hematom, pa je istog dana operisana.

Tragedija se dogodila pre sedam dana sati u Ulici Koste Racina na Dedinju, poslije rasprave između Panzalovićeve i Cvetanovića koja je počela još oko dva sata poslije ponoći. Ona je pozvala policiju jer ju je vjerenik jurio nožem po stanu, međutim, dok je policija došla, pokojni hirurg je izvadio pištolj i upucao glumicu u glavu, a zatim je, misleći da je mrtva, izvršio samoubistvo.

Srećom, rana koju je zadobila Ivana Panzalović nije bila fatalna, iako su, prema njenim riječima, milimetri odučivali o njenom životu. Utvrđeno je da su oboje u trenutku krvavog obračuna imali alkohola u krvi, ali će tek poslije kompletne istrage biti jasno da li je kapljica više pomutila razum ljekaru ili je riječ o zločinu zbog ljubomore. Inače, parafinska rukavica pokazala je već prvog dana istrage da je iz pištolja pucao samo Cvetanović.

 


 

Ne propustite