SAHRANJEN HIRURG KOJI JE PUCAO U GLUMICU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Djeca zagrljena plakala, nijemo gledali sliku svog oca (FOTO)

Region
SAHRANJEN HIRURG KOJI JE PUCAO U GLUMICU, PA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Djeca zagrljena plakala, nijemo gledali sliku svog oca (FOTO)
.

Na Centralnom groblju u Beogradu oko 11:30 sati sahranjen je hirurg Srđan Cvetanović, a koji je prošle sedmice pucao u glavu djevojci, glumici Ivani Panzalović, a zatim izvršio samoubistvo.

Sahranu je organizovala njegova bivša supruga, a kojom ima troje djece.

Na Centralnom groblju okupio se veliki broj ljudi, članovi najuže porodice i prijatelji preminulog estetskog hirurga, piše "Blic".

pssktkqturbxy9hmgy1n2i4zdyxnjrlnmmwngq5n2q5zta4ztzlzty0os5qcgvnk5uczqmuamldlqlnadyawsovb9kyl3b1bhnjbxmvturbxy8xzdc0y2i0mtcwntk1mdqznjyyownhymq2mdzmntbmni5wbmchwga

Djeca preminulog hirurga zagrljeno su tiho plakala i ispratila svog oca na vječni počinak.

- Dragi Srki, sada si na sigurnom, ali si prerano otišao - zaključili su hirurgovi prijatelji.

Podsjećamo, tragedija se dogodila u četvrtak ujutro nakon svađe između Cvetanovića i njegove mlade djevojke, glumice Ivane Panzalović. U toku žestoke svađe, koju su komšije čule, njih dvoje su jedno drugo gađali stvarima i bacali dijelove namještaja kroz prozore.

Nakon toga Cvetanović je uzeo pištolj i pucao u glavu njegovoj djevojci. Samo pukom srećom nju je metak samo okrznuo i glumica je ostala živa. Hirurg je potom pucao sebi u glavu i na mjestu ostao mrtav.

 

(Novi.ba/Blic.rs)

Ne propustite