Znate li gdje je i čime se danas bavi popularni "Čombe"?

Slavne ličnosti
Znate li gdje je i čime se danas bavi popularni "Čombe"?
.

Popularni glumac i omiljeni lik domaće serije “Lud zbunjen normalan” Miraj Grbić nasmijavao nas je u raznim komičnim situacijama.

Popularni glumac iz Sarajeva Miraj Grbić (38) postao je profesor na dramskoj akademiji New York Film Academy u Los Angelesu. Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan” od januara predaje filmsku glumu, a najdraži dio posla mu je praktični rad sa studentima. 

U kratkoj biografiji na zvaničnoj stranici New York Film Academy stoji kako je Grbić diplomirao na Akademiji scenskih umjetnosti Univerziteta u Sarajevu gdje je studirao glumu.

“Postao je prvoklasni glumac u Narodnom pozorištu Sarajevo i igrao je u više od 60 predstava autora poput Šekspira, Molijera, Camusa, Gogola i sl. Glumio je u 40 filmova i TV showa među kojima su “Mission Impossible Ghost Protocol”, “The Hunting Party” i “Gang Related” i drugim filmovima američke, njemačke, bosanske, hrvatske, turske, austrijske, irske, poljske, italijanske, makedonske i australske produkcije.”, stoji na stranici.

Popularni glumac Grbić je u braku s glumicom Marijom Omaljev sedam godina, a u SAD su se preselili 2013. godine. Osim što je odličan glumac, dobar je pjevač,a svira gitaru i bunjeve. Također, trenirao je karate i Tae Kwon Do što mu je pomoglo u filmskim ulogama.

59b2d322-fbe4-4cb9-91d7-06a60a0a0a66-miraj-grbic-2-previeworg

Ne propustite