POZNATI SE SLUŽE STARIM TRIKOVIMA: Na ove nokte smo zaboravili, a polako se vraćaju na scenu!

Moda i ljepota
POZNATI SE SLUŽE STARIM TRIKOVIMA: Na ove nokte smo zaboravili, a polako se vraćaju na scenu!
.

Sjećate li se umjetnih noktiju koji se zalijepe na prirodan nokat?

Takva vrsta manikure pala je u zaborav kad je došla era akrilnih noktiju.  Mnoge su dame ovu tehniku isprobale u adolescentskim danima kad im nije bilo "dopušteno" ići na geliranje, a neke je rabe još i danas! Osoba za koju nikad nismo mislili da je poklonica ovakve manikure je Jennifer Lopez koja i za koncerte i za crveni tepih bira upravo - nokte na ljepljenje! 

Ipak, iako nam je, s jedne strane, ovakva vrsta manikure odbojna, s druge strane možemo vidjeti zašto Jennifer bira upravo nju. Naime, mogu vam uštedjeti vrijeme s obzirom na to da se mogu nalakirati prije nego ih stavite na nokte, a možete isprobati i različite dizajne jer ćete biti precizniji u crtanju pa ćete ostvariti sve one ideje o kojima ste oduvijek maštale, ali nije ih bilo spretno nacrtati. 

pink-polka-dot-nails2

Također, ovo je odlična opcija onda kad se ne želite odlučiti za dugotrajne akrilne nokte, već želite nešto što možete jednostavno promijeniti. 
Kod apliciranja ovakvih umjetnih notkiju, treba pripaziti da izgledaju prirodno. Postavlja se pitanje kako to postići?

the-living-daylights-gradient-nails-1-copy

Prije svega, ne smije se pretjerivati, već treba izabrati veličina koja prirodno odgovara prstima i noktu. Nakon što odaberete pravu veličinu, potrebno je od njih napraviti oblik koji pristaje prstu te ih skratiti kako bi izgledali što prirodnije. 

Najveća tajna, ali i problem leži u ljepilu. Potrebno je odabrati kvalitetno ljepilo kako biste izbjegli odljepljivanje i ispadanje noktiju.

tumblr-m0loaxpqxa1qckvjgo1-1280

Ne propustite