Bentley-em naletjeli na automobil u kojem je bio Aleksandar Vučić: PRIJETI IM DO 8 GODINA ZATVORA!

Region
Bentley-em naletjeli na automobil u kojem je bio Aleksandar Vučić: PRIJETI IM DO 8 GODINA ZATVORA!
.

Zbog ugrožavanja sigurnosti predsjednika uhapšene su tri osobe!

Kolona vozila u kojoj se nalazio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić presječena je u subotu ujutru oko 8:20 sati na kružnom toku Topčiderska zvezda!

Osumnjičenima je određeno i policijsko zadržavanje od 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu u ponedjeljak biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, navodi list u jutrošnjem izdanju.

Kako navodi list "Politika", pozivajući se na svog sugovornika, oni su vozilom marke "bentley" naletjeli na automobil u kome se nalazio Vučić.

Na kolonu vozila, prema riječima "Politikinog" sugovornika, nalete je automobil marke "bentley", crne bole, španskih registarskih oznaka kojim je upravljao Luka R.

Pored vozača, u automobilu koji je ugrozio sigurnost predsjednika, nalazili su se i Miloš T. i Stevan D, navodi list.

Sva trojica osumnjičenih, prema nezvaničnim informacijama, odranije su poznata policiji po izvršenju različitih krivičnih djela.

Kako se navodi, Luka R. je u kružnom toku Topčiderska zvezda "driftovao" automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe.

Uslijed zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto, praktično, kretao postrance. Kolonu u kojoj je bio predsjednik Vučić činila su tri vozila. On se nalazio u prvom, a "bentley" je udario baš u taj auto, prepričava događaj "Politikin" sugovornik.

Prema njegovim riječima, usporedo s udarcem u auto u kojem se nalazio Vučić, "bentley" je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici osiguranja predsjednika koje se nalazilo u njemu nisu mogli da reaguju, navodi "Politika".

Treće vozilo iz pratnje je krenulo za "bentleyjem", sustiglo ga, a pripadnici predsjednikovog osiguranja su trojicu "putnika" bukvalno izvukli iz vozila.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su nakon privođenja u policiju testirani na narkotike, a u krvi i mokraći jednog od njih, prema istim informacijama, utvrđeno je prisustvo kokaina.

Kako tvrdi "Politikin" sugovornik, trojica uhapšenih nisu imala namjeru da "napadnu" kolonu vozila u kojoj je bio predsjednik, piše Telegraf.

Krivičnom prijavom koja je podnijeta protiv njih osumnjičenima se na teret stavlja najteži oblik krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti za koje je zaprijećena kazna od jedne do osam godina.

Ne propustite