ZANIMLJIVO: Stvari koje niste znali o Kim Kardashian West

Show
ZANIMLJIVO: Stvari koje niste znali o Kim Kardashian West
.

Prema O. J. Simpsonu, Kim Kardashian West njegovo je kumče. Obitelj Kardashian je s osuđenom zvijezdom američkog fudbala navodno toliko bliska da je čak bio u rađaonici dok se Kim rađala. Kim se i sama prisjeća davnih dana kada je njezin otac, Robert, bio dio Simpsonovog “dream teama”. Na pitanje što danas misli o njegovoj osudi, odgovara da ne želi o tome razmišljati.

Kim je jedno vrijeme, u ranoj mladosti, bila u vezi s nećakom Michaela Jacksona, TJ Jacksonom. Čak je i svoj 14. rođendan proslavila na ranču Neverland.

Tipični poroci nisu problem za Kardashian West. Apstinira od alkohola, osim kada svake tri godine popije pet votki u Vegasu. Njezina najveća slabost je ledeni čaj sa zaslađivačem Equal. Kako kaže, pila je na tone ledenog čaja, a u jedan bi stavila i do 10 zaslađivača. Tvrdi da se riješila te ovisnosti i sada pije jedan ledeni čaj tjedno s tri zaslađivača.

Kardashian West smatra se velikim fanom Elizabeth Taylor. Kim je čak bila zadnja osoba koja je intervjuirala poznatu glumicu prije nego što je preminula 2011. Na aukciji iste godine, Kim je kupila tri narukvice koje su pripadale pokojnoj glumici za gotovo 65.000 dolara i tvrdi da kroz njih može osjetiti energiju pokojne glumice.

Kim je prije nekoliko godina otkrila na Twitteru da, prije stavljanja, sav svoj nakit zagrijava sušilom za kosu jer ne može podnijeti hladan nakit na koži.

Ne propustite