OSIM BRADE NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO - ZALEĐEN U VREMENU: Glumac napunio 52 godine, a njegove nove fotografije oduzimaju dah!

Nekad i Sad
OSIM BRADE NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO - ZALEĐEN U VREMENU: Glumac napunio 52 godine, a njegove nove fotografije oduzimaju dah!
.

Kijanu Rivs i Džulija Roberts imaju nešto zajedničko. Ostali su zaleđeni u vremenu i izgledaju poptuno isto kao i na početku karijere. 
Kanadski glumac Kijanu Rivs danas je napunio 52 godine. Zvijezda triologije "The Matrix" i blokbastera "John Wick" je uzor mnogim muškarcima u Holivudu. Vrijeme prolazi, osim brade, ništa se nije promijenilo.

Rivs je prije dvije godine gostovao u emisiji Grejema Nortona. Voditelj i glumac su isto godište, pa se Norton našalio da Rivsu "može da mu bude deda", ako se uzme u obzir koliko drugačije izgledaju.


Kijanu je par puta bio optuživan od strane tabloida da je imao plastične operacije, ali glumac se nikad nije bavio ovim nagađnjima.


Fotografije sa premijere filma "John Wick" jasno govore da Rivs ne stari. Glumac nije imao običaj da priča o svom lifestyle-u, ishrani i vježbanju, ali je napomenuo da je veoma zainteresovan za budizam i meditaciju.

kijanu

"To je jedini način da se odvojim od svakodnevnice koja zna da me guši".
Izgleda da nećemo nikad dobiti odgovor na pitanje kako Rivs izgleda kao tridesetogodišnjak, osim da uz pomoć meditacije pronalazi duševni mir.

 

Ne propustite