Arapi klanjali u centru Istočnog Sarajeva-Pogledajte reakcije građana koje su iznenadile sve!

Bosna i Hercegovina
Arapi klanjali u centru Istočnog Sarajeva-Pogledajte reakcije građana koje su iznenadile sve!
.

Slučaj koji se u srijedu dogodio u Istočnom Sarajevu šokirao je građane ovog grada u Republici Srpskoj, javlja RTV BN.

Prolaznici su u centru grada uočili par koji klanja pored jednog od tržnih centara u ovom gradu.

Videosnimak ovog prizora brzo se proširio društvenim mrežama.

Na amaterskom snimku objavljenom na društvenim mrežama se vidi još državljana arapskih zemalja koji mirno sjede i posmatraju okolinu.

Građani Istočnog Sarajeva su ogorčeni, bar ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama zbog toga što je ova televizija objavila vijest kao da je ova situacija nenormalna i čudna.

"Čudno, ljudi se mirno mole bogu i to je problem, a nije problem što se moramo zadužiti i kupiti djeci sve što je potrebno za školu, što su im obroci siromašni, što molimo Boga da se niko ne razboli da ne mora koristiti naše ljekarske usluge, što nam djeca odoše itd", jedan je od komentara na društvenim mrežama.

"Agnostik sam, ali iskreni vjernici (po mome mišljenju oko 20 posto od vjernika i 'vjernika') se mole jednom Bogu koga samo zovu različitim imenima! Moje mišljenje je neka dolaze svi: Arapi (bogati), Nijemci, Rusi, Amerikanci, Turci etc. i neka ostavljaju novce i neka prave fabrike i da daju pristojne plaće, a ne kao 'naši robovlasnici' i zapošljavaju preostale stanovnike BiH jer 'evakuacija' naroda iz BiH traje kao nikada do sada! Jedino mi preostaje da se iselim ili tražim posao kod Arapa, od vlasti SNSD-a posao neću nikada dobiti. Ipak ću se iseliti u zemlje NATO pakta", komentirao je jedan čitalac.

 

Ne propustite