OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ MLADOSTI, FANOVI U ŠOKU: Da li vi prepoznajete o kome se radi?

Nekad i Sad
OBJAVILA FOTOGRAFIJU IZ MLADOSTI, FANOVI U ŠOKU: Da li vi prepoznajete o kome se radi?
.

Već godinama njeguje kratku, plavu kosu, komičarka je kao tinejdžerica izgledala potpuno drugačije. Fotografija na kojoj ima 15 godina, oduševila je i zbunila njezine fanove

Ne plašim se starosti više jer je neću dočekati na TV-u, vraćam se stand-up nastupima, najavila je Ellen DeGeneres (59). Njen talk show, koji je osvojio čak 59 nagrada Emmy u posljednjih 15 godina, kreće u novu sezonu, a tim povodom voditeljica je izazvala svoje gledatelje da s njom podijele 'neugodne' fotografije iz mladosti.  

- Ovo sam ja s 15 godina. Bože zašto?! - rekla je Ellen. Na fotografiji koju je podijelila s pratiteljima na društvenim mrežama, Ellen je neprepoznatljiva. Iako već godinama njeguje kratku plavu kosu, voditeljica je kao 15-godišnjakinja imala okrugle obraze i kovrčavu, smeđu kosu.  

-  Tada si izgledala puno starija, a sada izgledaš puno mlađe - komentirali su joj obožavatelji, oduševljeni njenom transformacijom.  DeGeneres se vratila i pisanju scenariju za novu seriju koja će biti dostupna na Netflixu. Komičarka se proslavila svojim sit-comom 'Ellen' koji se emitirao do 1998. u kojem je prvi put otkrila svoju seksualnost. Ellen je u braku s glumicom Portiom de Rossi devet godina.

the-ellen-degeneres-show

 

Ne propustite