Novinar prekinuo javljanje uživo i s ekipom otrčao SPASITI čovjeka koji je autom uletio u VODENU BUJICU (VIDEO)

Svijet
Novinar prekinuo javljanje uživo i s ekipom otrčao SPASITI čovjeka koji je autom uletio u VODENU BUJICU (VIDEO)
.

Reporter CNN-a Drew Griffin pomogao je zajedno sa svojom snimateljskom ekipom muškarcu koji je s vozilom slučajno uletio u poplavljeni dio jedne od ulica u Beaumontu, teksaškom gradu 140 kilometara istočno od Houstona, koji je također poharao uragan Harvey.


Nekoliko trenutaka prije nego se reporter trebao javiti uživo iz tog mjesta da bi izvijestio o poplavama, ugledali su nesreću i priskočili u pomoć vozaču te su ga izvukli iz vozila prije nego ga je voda odnijela. Vidno šokirani Griffin se neposredno nakon akcije uključio u program.

- Doslovno smo sad spasili ovog čovjeka. Nije bilo vremena zvati 911, vozilo je počelo plutati, evo ga iza mene, rekao je Griffin.

Kamere su ulovile trenutak kad je sa snimateljima izvlačio muškarca iz vode, dok mu vozilo nosi voda. Sve se dogodilo u samo nekoliko sekundi, a spašeni vozač, kasnije identificiran kao Jerry Sumrall, koji se također pojavio u javljanju uživo, rekao je da je mislio da prilazi cesti koja je samo na površini prekrivena vodom i da nije znao da ulijeće ravno u bujicu.

- Htio bih zahvaliti ovim ljudima, spasili su mi život, izjavio je Sumrall.

Ne propustite