UOČI GODIŠNJICE - ASTROLOGINJA PRINCEZE DIANE: 'Nekoliko sedmica prije fatalne nesreće, karte su pokazale da se sprema nešto veliko'

Nostalgicno
UOČI GODIŠNJICE - ASTROLOGINJA PRINCEZE DIANE: 'Nekoliko sedmica prije fatalne nesreće, karte su pokazale da se sprema nešto veliko'
.

Debbie Frank, astrologinja princeze Diane, povodom 20. obljetnice od njezine smrti, prisjetila se kako je samo nekoliko dana ranije u kartama vidjela naznaku nekog velikog događaja točno taj vikend kada je princeza preminula. Kako se Debbie prisjetila, Lady Di je bila sigurna da je riječ o nečem pozitivnom jer ranije su predvidjele rastavu od princa Charlesa i rođenje sina Williama.

- Diana je s Dodijem bila jako sretna, uživala je u vremenu koje je provodila sa sinovima i uživala je u humanitarnom radu. I ja sam se nadala da će ono što karte predviđaju biti pozitivno. Čule smo se i telefonski poslije tog sastanka, tada mi je rekla da živi najsretnije razdoblje života - govori astrologinja.

 

Dodala je da nije znala da će princeza umrijeti te da takav događaj ne bi ni mogla zaustaviti.

- Da razjasnimo jednu stvar, astrolozi ne mogu predvidjeti smrt. No Diana je vjerovala u astrologiju i voljela je čuti što joj se sprema. Često je dolazila kod mene - prisjeća se Debbie.

Kad su bile najbliskije, Diana ju je znala zvati i po tri puta dnevno za savjet. Kontaktirala ju je i kad je saznala za vezu Charlesa i Camille te ju pitala što radi.

 

Princeza Diana preminula je 31. kolovoza 1997. godine u prometnoj nesreći u pariškom tunelu Pont de l'Alma. Imala je samo 36 godina. Njezina smrt potresla je svijet. Ovog tjedna njoj u čast prikazuju se brojni dokumentarci. Na RTL-u priču o njezinom životu možete gledati u srijedu i u četvrtak od 20 sati, a trosatni specijal na TLC-u 'Diana: Tragedija ili izdaja' možete vidjeti u četvrtak u isto vrijeme.

Specijal na TLC-u uključuje ekskluzivni intervju sa slavnim biografom princeze Diane - Andrewom Mortonom, dijelove iz privatnih rukopisa princeze, te istražuje teorije zavjere povezane s princezinom pogibijom.

Ne propustite