HITNO MORA NA OPERACIJU: Silikoni u grudima pjevačici ugrozili zdravlje i mora ih se osloboditi

Show
HITNO MORA NA OPERACIJU: Silikoni u grudima pjevačici ugrozili zdravlje i mora ih se osloboditi
.

Poznata pjevačica Goga Sekulić pod hitno mora da izvadi silikonske implantate iz grudi jer joj je zbog njih ugroženo zdravlje. Goga trpi velike bolove u kičmi, koji su postali nepodnošljivi otkako je smršala. Po savjetu svog kiropraktičara, mora što pre da se oslobodi „tereta“ iz poprsja.

Folkerka, po savjetu kiropraktičara, mora hitno na operaciju da se oslobodi implantata jer trpi jake bolove u kičmi.

gog
 
- Sekulićeva je povećala grudi još pre 12 godina i dosad nije imala problema. Međutim, poslednjih meseci su počeli jaki bolovi u kičmi, zbog kojih redovno ide na masažu. One joj pomažu, ali ne u potpunosti. Na kraju se obratila doktoru u Cirihu, koji ju je prvo iskritikovao što nije otišla da reši taj problem još pre godinu i po, kada se isto tako osećala. Ovog puta se neće izvući i moraće na operaciju - kaže naš izvor i dodaje da će folkerka morati za dva broja da smanji grudi, saznaje Kurir.


- Sa petice će otići na jaku trojku. To je sasvim dovoljno za njenu visinu i građu. Sekulićeva se složila s tim, pa će ovih dana zakazati operaciju na jednoj klinici u Cirihu, gdje radi njena sestra - kaže Gogina prijateljica.

Pjevačica je i prije godinu dana, kada je drastično smršala, imala problema sa silikonima. Prvo je zakazala intervenciju, a potom otkazala jer su joj iznenada prestali bolovi i smatrala je da joj operacija nije potrebna. Pozvali smo Gogu za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.
Išla na remont u Majami

Goga Sekulić je uradila remont grudi u Majamiju prije dvije i po godine, kad je kumovala prijateljici na vjenčanju. Poslije svadbe, pjevačica je po preporuci posjetila jednu privatnu kliniku i nekoliko dana kasnije otišla je pod nož. Nije mjenjala veličinu, već samo oblik.

Ne propustite