Ramos poludio na Modrića: Pokunjeni hrvatski veznjak skoro se i rasplakao

Fudbal
Ramos poludio na Modrića: Pokunjeni hrvatski veznjak skoro se i rasplakao
-

Uspješno je u nedjelju Real krenuo u odbranu naslova prvaka pa su slavili u gostima kod Deportiva 3:0. Prilično laganu pobjedu kraljeva ponovno je obilježio Sergio Ramos koji je po rekordni 18. put dobio crveni karton u La Ligi.

Dobio je drugi žuti karton u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena zbog grubog prekršaja, a prvo je požutio u 53. jer je odgurnuo protivničkog igrača. 

Tada je Luka Modrić namjerno izbacio loptu iz igre kako bi se ukazala pomoć domaćem igraču Bakkaliju. Ramosa taj potez hrvatskog reprezentativca nije oduševio jer je nekoliko trenutaka prije Deportivo nastavio s igrom kada je Carvajal ležao na travnjaku. 

Španski defanzivac je htio istom mjerom vratiti domaćinima iako mu je čak i Zidane govorio da loptu izbije izvan terena. No, Ramos nije htio poslušati trenera i jednom kada je vidio da je Modrić to napravio, sasvim je poludio te mu očitao bukvicu, a na putu do njega je odgurnuo nogometaša Deportiva zbog čega je dobio karton. Hrvatski veznjak je pokunjeno slušao i u pomalo komičnoj situaciji nije znao gdje bi sa sobom pa je tako izgledalo kao da će se i rasplakati. 

No, sve je to vjerovatno već sada zaboravljeno, a važno je da su nova tri boda u džepu. 

Pogledajte video:

 

Ne propustite