PRIČA SE: Kraljevska porodica premješta grob princeze Dajane: Ovdje će da donosi VEĆU ZARADU!

Nostalgicno
PRIČA SE: Kraljevska porodica premješta grob princeze Dajane: Ovdje će da donosi VEĆU ZARADU!
.

Turisti i domaće stanovništvo za dvije decenije nisu "navalili" da posjete ostrvo, pa nije ostvarena gotovo nikakva zarada. Zato kraljevska porodica smatra da je bolje da Dajanin grob premjeste u centar Londona, tvrde izvori iz Bakingemske palate
  
Princeza Dajana je sahranjena na ostrvu usred imanja njenog oca kako bi porodica sačuvala privatnost, ali i kako bi princezini obožavaoci platili posjetu grobnici obožavane Dajane.

Na dvadesetu godišnjicu smrti princeze od Velsa sve su glasnija šuškanja kako će se njen sanduk preseliti u London, kako bi "narodna" princeza bila što bliže narodu.

"Turisti i domaće stanovništvo za dvije decenije nisu "navalili" da posjete ostrvo, pa nije ostvarena gotovo nikakva zarada. Zato kraljevska porodica smatra da je bolje da Dajanin grob premjeste u centar Londona", tvrde izvori iz Bakingemske palate.

61118730-princeza-diana

Dajanini sinovi, prinčevi Vilijam (35) i Hari (32), rijetko su viđeni u posjeti majčinom grobu što je godinama podsticalo glasine da je Dajana zapravo sahranjena na tajnom mjestu.

Ni 20 godina nakon Dajanine tragične pogibije u pariskom tunelu interes i ljubav prema princezi ne jenjavaju. To su dodatno rasplamsali novi dokumentarac i nikada prije objavljeni intervju s Dajanom. To, navodno, posebno nervira kraljicu Elizabetu, koja je nekadašnju snahu uvijek videla kao trn u oku. Nesrećna je i supruga princa Čarlsa Kamila, vojvotkinja od Kornvola, žena s kojom je Čarls od početka varao Dajanu.

"Kamila ne može da shvati da je Dajana i dalje obožavana, a sad će dolaziti da joj ispoštuju grob usred Londona", kažu zaposleni u palati.

Ne propustite