Da li vi znate šta je na Severini prirodno, a što je remek djelo plastičnih hirurga? (FOTO)

Show
Da li vi znate šta je na Severini prirodno, a što je remek djelo plastičnih hirurga? (FOTO)
.

O svojim plastičnim operacijama nije nikad govorila.Priznala je da je operirala nos, kako ona kaže, zbog devijacije septuma no da je povećala grudi, nikad nije priznala.

Zrinko Tutić nanjušio je da bi Severina mogla postati nova zvijezda kada je 1990. pobijedila na Zagrebačkom festivalu s pjesmom 'Sklopi oči muzika dok svira'. Kada je nazvao Severinu i ponudio joj suradnju javila se njezina majka Ana i pitala 'Je li to onaj Zrinko ili nas netko zaj...?'

Ugovor su potpisali 1992. godine. Tada je s posuđenih 4000 maraka Splićanka unajmila svoj prvi stan u Zagrebu, a danas joj za haljinu nije problem izdvojiti 29.000 kuna. Toliko je iskeširala za Guccijev komad.

Osim toga, korekciju usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladenački izgled platila je između 1500 do 3000 kuna. U splitskom frizerskom salonu kosu je 'nadoštukala' ekstenzijama.

ek

No to je mala svota za razliku od one koju je Seve izdvojila za svoj 'makeover'. Kad je bila 17-godišnjakinja njegovala je gušće obrve. Tada Seve nije imala pune usne kao danas.

dan

O svojim plastičnim operacijama nije nikad govorila. Priznala je da je operirala nos, kako ona kaže, zbog devijacije septuma.

sep

 Razlika je vidljiva i na Sevkinim zubima. Naime, 1990. godine nije se mogla pohvaliti holivudskim osmijehom kakvog ima danas. foto: PROMO/Screenshot Mnogi nagađaju kako je Severina operirala i grudi. Najbujniji dekolte pokazala je u spotu 'Otrove', a u pjesmi 'Silikoni' koju je otpjevala sa srpskom repericom Sajsi MC provocirala je pobornice plastike.

Pisalo se i da se Splićanka podvrgnula operaciji zatezanja kapaka.

pis

 U svoj izgled 'utukla' je pozamašnu svotu novca, ali i truda. Čini se kako se Seve često znojila u teretani kako bi 'dobila' stražnjicu kojom se može pohvaliti danas.

seve

Što se frizura tiče, pjevačica je voljela eksperimentirati. Iako je posljednjih nekoliko godina vjerna smeđoj boji i dugoj kosi, Seve je bila plavuša te je neko vrijeme 'furala' 

 

Ne propustite