PROGOVORIO O NOĆI KADA JU JE PRETUKAO: ‘Pljunula mi je krv u lice i to me još više razjarilo’

Show
PROGOVORIO O NOĆI KADA JU JE PRETUKAO: ‘Pljunula mi je krv u lice i to me još više razjarilo’
.

Kada je Chris Rihanni priznao da je imao aferu s jednom svojom bivšom zaposlenicom, za koju je ranije rekao da nije imao ništa s njom, tvrdi da je nakon tog priznanja njegova veza s Rihannom postala nasilna.

“Mrzila me je. Sve sam pokušao, ali više mi nije vjerovala. Tada je sve krenulo nizbrdo. Svađali smo se, dolazilo je i do fizičkih sukoba. Još volim Rihannu, ali bit ću iskren: svađali smo se, ona bi mene udarila, ja bi udarila nju, nikad nije bilo OK. Dolazili bismo do tačke u kojoj smo stali, razgovarali i pitali se ‘što to radimo?”, ispričao je Brown.

“Nikad prije nisam udario ženu. Osjećao sam se kao čudovište”, rekao je Chris u videu.

One večeri kada je nanio Rihanni teške ozljede njih su dvoje bili na zabavi Clivea Davisa. Problem je nastao kada se na zabavi pojavila spomenuta bivša Chrisova zaposlenica s kojom je imao aferu.

“Rekao sam joj da prestane dolaziti na mjesta na koja mi idemo, no ona se pojavila za našim stolom”, ispričao je Chris.

“Pogledao sam Rihannu, a ona je plakala”, dodao je.

Njih su dvoje bili na odlasku i sjeli su u Lamborghini.

“Sjećam se da me je udarala, a ja sam je onda jako udario šakom. Rasjekao sam joj usnu. Kada sam vidio krv, šokirao sam se, pitao sam se zašto sam joj to učinio. No, ona je tada pljunula krv u moje lice i to me još više razjarilo. Tukli smo se dok sam vozio. Pokušavala je uzeti moj mobitel da ga baci kroz prozor, no nisam joj ga želio dati. Rekla mi je da stanem. Isčupala je ključeve iz brave i odglumila da ih je bacila. Izašao sam ih tražiti, a za to vrijeme je ona prolazniku vikala ‘Upomoć, želi me ubiti'”, ispričao je Brown koji je dobio policijsku prijavu za nasilje.

2012. Rihanna je prvi put progovorila o toj noći kod Opre. Rekla je da je Chris ljubav njezina života i da mu je oprostila.

Ne propustite