O TOME NIKADA NE PRIČA: Čola iskreno o ćerkama, ali i jednom svom hendikepu (VIDEO)

Lifestalgija
O TOME NIKADA NE PRIČA: Čola iskreno o ćerkama, ali i jednom svom hendikepu (VIDEO)
.

Legendarni Čola okupio je veliki broj ljubitelja njegove muzike u Crnoj Gori, a najviše se obradovao što je tu bila i njegova mezimica Una Zvezdana. Kao pravi tata, on je posmatrao sa bine kako se njegova mezimica ponaša, a ispričao je i detalje iz privatnog života o kojima se malo zna.

- Bila je i moja starija ćerka sa svojim društvom, ali imala je kontrolu. Tata je gledao - kaže kroz smijeh Čola, i dodaje:

- Neka vide kako se tata bori u životu. Ništa nije lako, ni estrada, ni pozorište, ni film. Da bi dobila svoju publiku, umetnost mora da ima razne personifikacije.

Kako kaže, obe ćerke i Una Zvezdana i Lara imaju dara za muziku.

- Jesu muzikalne, ali ne bi trebalo da se bave istim poslom. Lepo je da budu muzički prisutne, ali samo to - smatra Čolić.

Pjevač je nedavno proslavio 66. rođendan, a zasad ima samo jednu neostvarenu želju.

- Život se ne sastoji od uspeha i zarađenog novca, već od lepih susreta, provedenih emotivnih momenata. Što je stariji čovek, to mu sve više fali da upoznaje nove ljude, da pročita što više knjiga. Stalno se osećam hendikepiranim jer mislim da nisam dovoljno pročitao knjiga. Imam želju da odem na pusto ostrvo gde će biti jedna biblioteka i gde mogu da sve knjige pročitam. Mogu biti duhovne knjige, ali i novele - kaže pjevač,prenosi Blic.

Čola nije pristalica fotografisanja s porodicom za naslovne strane.

- Šta znači slikati se za naslovne strane? Nemam ništa protiv kada smo porodično na aerodromu da nas fotografišu, ali da se mi namestimo za fotografisanje, za to baš i nisam. Sve spontano u životu dođe. Moja starija ćerka kad vidi da se slikaju njene vršnjakinje i izlaze u novine, kaže da njoj to nije važno. Ali, danas kada neko nešto lajkuje, e onda im je drago - kaže kroz smijeh Čolić, koji dodaje da zbog njega nikada u školi nisu imale protekciju.

Ne propustite