ŽIVOTNA DRAMA POZNATE PJEVAČICE: Ovo je sin iz prvog braka kojeg NIJE VIDJELA 10 godina!

Show
ŽIVOTNA DRAMA POZNATE PJEVAČICE: Ovo je sin iz prvog braka kojeg NIJE VIDJELA 10 godina!
.

Folk pjevačica Tina Ivanović dugi niz godina živi u vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom Anđićem, s kojim nema djece.

Ono što malo tko zna je da Ivanovićeva u ranoj mladosti bila udata, a da iz tog kratkog braka ima sina Danijela, koji danas ima 26 godina. Tina rijetko o njemu priča u javnosti, ali nikada nije krila da su često u kontaktu i da se viđaju kada im obaveze to dozvoljavaju.

tina

Ipak, iza pjevačice i njenog sina je težak period kojeg ne želi da se sjeća i koji je ostavio dubok trag na njenoj duši. Naime, nakon razvoda od prvog supruga folkerka nije uspjela da vidi sina punih deset godina.

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dijete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi voljela da bude sa svojim djetetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živio i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozio bicikl. Ne znam da li se sjeća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Prijetila sam da je bio zbunjen i sve vrijeme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živio. Dvije godine nakon razvoda otišla sam da radim u Njemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - otkrila je Tina u potresnoj ispoviesti za magazin "Helou" prije nekoliko godina, prenosi Blic.

Ne propustite