Mlada otišla na profesionalno šminkanje prije vjenčanja: Pogledajte šta joj je napravio neiskusni šminker! (FOTO)

Zanimljivosti
Mlada otišla na profesionalno šminkanje prije vjenčanja:  Pogledajte šta joj je napravio neiskusni šminker! (FOTO)
.

Šminka može zaista da napravi čuda. Uvjerili smo se u to više puta kada profesionalci uzmu mejkap u svoje ruke, pa žena postane gotovo neprepoznatljiva. U dobrom smislu, naravno.

Ova mlada je u torbici imala samo maskaru i puder da popravi šminku tokom večeri, ali nakon ovog fijaska otišla je po vlažne maramice i skinula svu šminku s lica jer nije htjela da izgleda kao klovn.

Upravo to očekivala je i 25-godišnja majka dvoje djece Stef O’Ši koja je osvojila vaučer za profesionalni mejkover. Odlučila je da ga iskoristi jedne subote prije odlaska na drugaričino vjenčanje.

Željela je da ima glamurozni izgled sa smoki aj pogledom, ali ono što je nazvano profesionalnim šminkanjem bilo je daleko od toga, smatra ljutita Stef, koja nakon šminkanja od sat i po više nije imala vremena za popravke. Sa sobom je u torbici imala samo maskaru i puder da popravi šminku tokom večeri, ali nakon ovog fijaska otišla je po vlažne maramice i skinula svu šminku s lica jer nije htjela da izgleda kao klovn.

Ispričala je da osoba koju je tražila nije bila tada u salonu, pa je za taj termin pristala na drugog šminkera. Tvrdi da je očigledno riječ o mladom šminkeru bez dovoljno iskustva.

Vjerovala je, kaže, da radi dobro jer se niko drugi iz salona nije mješao u to šminkanje, a kada se pogledala u ogledalo, ostala je u šoku. Salon joj je ponudio novi termin za mejkover, ali Stef je to odbila.

Ne propustite