STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA: Cijela porodica automobilom sletjela u rijeku

Region
STRAVIČNA NESREĆA KOD NIŠA: Cijela porodica automobilom sletjela u rijeku
Putnički automobil kojim je upravljao Zoran N. iz sela Grkinja sleteo je sa puta i završio u Kutinskoj reci u nedjelju oko 19 časova i na putu od Gadžinog Hana prema Nišu, između sela Lazarevo selo i Prva Kutina.

Putnički automobil kojim je upravljao Zoran N. iz sela Grkinja sletio je sa puta i završio u Kutinskoj reci u nedjelju oko 19 časova i na putu od Gadžinog Hana prema Nišu, između sela Lazarevo selo i Prva Kutina.

U automobilu je pored vozača Zorana bila njegova supruga i njihova dva djeteta od 11 i 13 godina. Deca su zadobila lakše tjelesne povrede, a supruga vozača hematom na glavi.

Automobil je sletio sa kolovoza i preko njive sletio u Kutinsku rijeku. Automobil se prevrnuo i zaustavio na krovu. Zoran N. je uspeo da izađe iz vozila i izvuče suprugu i djecu prije nego što je voda prodrla u automobil.

Hitna pomoć iz Niša stigla je za desetak minuta. Povređenog vozača je ljekar pregledao na licu mjesta i on je ostao zbog uviđaja.

- Žena je zbog povreda na glavi prebačena na Neurohirurgiju, a djeca na Dečiju Hiruršku i ortopedsku kliniku. Prema prvim procjenama nalaze se van životne opasnosti - rekla je ljekar Hitne pomoći doktorka Verica Božić.

Uzrok udesa utvrđuje policija.

U trenutku dok se čekala uviđajna ekipa, uprkos policijskom obezbjeđenju, u blizini ove saobraćajne nezgode sudarila su se dva putnička automobila jer njihovi vozač nisu blagovremeno primijetili policijsko vozilo sa upaljenom rotacijom. Srećom u ovom udesu pričinjena je samo materijalna šteta.

 

(Telegraf.rs)

Ne propustite