SENZACIONALNO POJAČANJE ZA ZMAJEVE: Ovaj momak će igrati za BiH!

Sport
SENZACIONALNO POJAČANJE ZA ZMAJEVE: Ovaj momak će igrati za BiH!
Šimunović, koji je rođen u Zagrebu i koji je predstavljao Hrvatsku u mlađim kategorijama (od U14 do U21) još uvijek nije odigrao niti minutu u seniorskom reprezentativnom dresu i upravo je to razlog zbog kojega branič želi promijeniti sportsko državljanstvo.

Jozo Šimunović (22) od odlaska iz Dinama u Celtic igra odličan nogomet, ali nikako da se izbori za poziv u reprezentaciju Hrvatske.

Šimunović, koji je rođen u Zagrebu i koji je predstavljao Hrvatsku u mlađim kategorijama (od U14  do U21) još uvijek nije odigrao niti minutu u seniorskom reprezentativnom dresu i upravo je to razlog zbog kojega branič želi promijeniti sportsko državljanstvo.

Već je o tome razgovarao s čelnicima Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, a Sportske.ba pišu da je već ispunjena i potrebna papirologija i da branič čeka putovnicu BiH kako bi stekao i službeno pravo nastupa za zmajeve. Na Šimunovićevom ‘preseljenju’ vrijedno radi i izbornik Mehmed Baždarević čija momčad ima velikih problema u obrani, a on na Celticovog braniča računa već u sljedećim kvalifikacijskim ogledima za SP s Ciprom i Gibraltarom.

Šimunović ima pravo nastupa za Bosnu i Hercegovinu s obzirom na porijeklo roditelja koji su iz BiH

Ne propustite