Očevidac ubojstva na Zakintosu: OVAKO SE SVE DESILO!

Vijesti
Očevidac ubojstva na Zakintosu: OVAKO SE SVE DESILO!
Kaže i da čak osoba koja je udarila Amerikanca nije srpskog porijekla, već da je Bosanac.

Očevidac tragičnog događaja na grčkom otoku Zakintos u kojem je smrtno stradao Amerikanac nakon čega je u okviru istrage slobode lišeno šest srpskih državljana, tvrdi da je uzrok smrti pad mladića i da Srbi nisu krivci.

Očevidac S.G je u izjavi za B92 sa Zakintosa naveo da je do incidenta došlo kada je Amerikanac prišao jednoj djevojci ispred bara, koja ga je potom odbila.

Na nekih deset metara ispred bara bila je jedna djevojka. On kako je prolazio krenuo je da flertuje s njom, na što je ona rekla da je ostavi na miru. On je nju uhvatio i isjekao nekako, da li je imao neki prsten, nešto tako. Djevojci je krenula krv, zbog čega je grupa Srba i prišla njemu – rekao je on.

S. G. koji inače radi u baru ispred kog se dogodila tragedija navodi da je Amerikanac nakon toga bacio flašu, isjekao jednog Srbina preko lica.

Kreću oni ka njemu, na 50 metara su ga sustigli, udarili su ga par puta, on je nezgodno pao. Ali on je pao tako čudno, da je glavom udario i da mu je pukao vrat i mislim da je to uzrok smrti – dodao je očevidac.

Kaže i da čak osoba koja je udarila Amerikanca nije srpskog porijekla, već da je Bosanac.

– On ne radi ovdje, svake godine je na odmoru. Policija je uzela snimke iz Luć bara i tu postoji dokaz tko ga je udario. To se ovdje često događa, puno je turista – dodao je on.

S. G. naglašava da je sve što se dogodilo “da je jedan čovjek udario glavom”.

 

 

(Telegraf.rs)

Ne propustite