Ona je samo željela veće grudi i stražnjicu, a završila TRAGIČNO: 25-godišnjakinja je zbog JEFTINIH operacija je izgubila život

Zanimljivosti
Ona je samo željela veće grudi i stražnjicu, a završila TRAGIČNO: 25-godišnjakinja je zbog JEFTINIH operacija je izgubila život
Izvor iz policije rekao je da je za smrt 25-godišnje Janel kriv ugrušak krvi koji je pronađen autopsijom.

Janel Edvards (25) iz Bronksa umrla je zbog jeftinih i neprofesionalnih estetskih korekcija koje je uradila u Dominikanskoj republici. Iza sebe je ostavila dvoje male djece.

Janel su pronašli onesvješćenu u autu blizu njene kuće u Bronksu prošlog utorka, a brzo nakon toga je u bolnici izgubila život. Ova dvostruka mama koja je inače radila kao medicinski tehničar, nedavno je otputovala čak do Dominikanske republike kako bi uvećala grudi, zadnjicu i isisala salo iz stomaka na nepoznatoj klinici u Santo Domingu, prenosi Blic.

Izvor iz policije rekao je da je za smrt 25-godišnje Janel kriv ugrušak krvi koji je pronađen autopsijom, a koji je nastao uslijed nestručnih operacija. Njena smrt je ozbiljno upozorenje o tome koliko opasnosti nosi estetska hirurgija koja se nudi u inostranstvu po niskim cijenama.

Janelini članovi porodici izjavili su da se neposredno prije smrti žalila na bolove u stomaku i ubijeđeni su da su plastične operacije izazvale njenu smrt.

umr

Ne propustite