UTOPIO SE NA ROĐENDAN : Identifikovao tijelo PERE MILIĆA!

Vijesti
UTOPIO SE NA ROĐENDAN : Identifikovao tijelo PERE MILIĆA!
U Banjaluci identifikovano tijelo mladića, pronađenog danas u rijeci Vrbas u banjalučkom naselju Trapisti, utvrđeno je da je u pitanju Pero Milić, koji je u rijeci nestao u proteklu subotu,

U Banjaluci identifikovano tijelo mladića, pronađenog danas u rijeci Vrbas u banjalučkom naselju Trapisti, utvrđeno je da je u pitanju Pero Milić, koji je u rijeci nestao u proteklu subotu, potvrđeno je "Nezavisnim".

Spoljašnjim pregledom leša, kako je rekao izvor "Nezavisnih", utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela. Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je za "Nezavisne" da je dežurni tužilac Dalibor Vrećo izlazio na lice mjesta, te da je izvršio uviđaj.

Inače, Milić je, podsjetimo, nestao u prošlu subotu u banjalučkom naselju Ada, kada je u vodu ušao tokom proslave rođendana, nakon čega nije izronio. Perina sestra, Mara Milić, ispričala je ranije da je do porodice došlo nekoliko različitih verzija ove nesreće. "Bratu je tog kobnog dana bio rođendan i proslavljao ga je sa dvojicom drugara na plaži. Kako sam čula, roštiljali su i popili pokoje pivo, ali sam sigurna da on nije skočio u vodu, kako je to neko rekao policiji", navela je Milićeva.

(Izvor: nezavisne.com)

 

Ne propustite