SEKS SKANDAL potresa njemački nogomet - NOGOMETAŠ UHVAĆEN NA DJELU!

Show
SEKS SKANDAL potresa njemački nogomet - NOGOMETAŠ UHVAĆEN NA DJELU!
Kapetan Elfa na Kupu konfederacija bio je neoprezan na kraćem odmoru u Ibizi gdje je na jahti snimljen u društvu ljepotice s kojom nije smio biti viđen

Njemački nogomet danas je itekako prepoznatljiv. Prvaci su svijeta postali 2014. godine u Brazilu, a na Euru u Francuskoj su došli do polufinala. S razlogom su opet favoriti za SP u Rusiji iduće godine jer imena s kojim raspolaže Joachim Low zaista su fascinantna!

Uhvaćen!

Kapetan Elfa na Kupu konfederacija bio je neoprezan na kraćem odmoru u Ibizi gdje je na jahti snimljen u društvu ljepotice s kojom nije smio biti viđen.

Julian Draxler i Lena Stiffel u vezi su sedam godina, još od srednje škole, no ljubav je stavljena na veliko iskušenje. Paparazzi su snimili nogometnu zvijezdu na jahti kako izmjenjuje nježnosti s djevojkom koja nije Lena, prenose Nogometne vijesti!


 
Nije dugo trebalo njemačkim medijima da otkriju tko je atraktivna plavuša koja je zavela kapetana. Riječ je o Lindi Vaterl (23), sudionici reallity showa “Njemački top model”.

Oprostila nevjeru

Prema navodima njemačkih tabloida, Lena je odlučila na oba oka zažmiriti i partneru oprostiti njegovu nevjeru. On se pak pokušao iskupiti tako što je na svoje kopačke odlučio napisati “Lena”.

Navijači su u šoku. “Ako ti je djevojka ovo spremna oprostiti, onda imaš više sreće nego pameti”, jedan je od komentara.

Novim seks-skandalom nastavlja se prokletstvo zlatne generacije njemačkog nogometa. Nakon svjetske krune jedan po jedan doživjeli su ljubavni brodolom Ozil, Schweinsteiger, Neuer, Khedira… Svi su oni bez djevojaka koje su ih 2014. bodrile u Brazilu.

Ne propustite