Rihanna i njen novi dečko, bogati biznismen, uhvaćeni u bazenu! (FOTO)

Show
Rihanna i njen novi dečko, bogati biznismen, uhvaćeni u bazenu! (FOTO)
Jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica, 29-godišnja Rihanna, nedavno je uhvaćena sa Hassanom Jameelom na odmoru u Španiji.

Jedna od najpopularnijih svjetskih pjevačica, 29-godišnja Rihanna, nedavno je uhvaćena sa Hassanom Jameelom na odmoru u Španiji. Mediji su se odmah raspisali o ovoj do sada skrivenoj romansi, a ono što sviju zanima je identitet RIhanninog novog dečka. 


Hassan Jameel je saudijski biznismen koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik porodične kompanije Abdul Latif, jedne od najvećih na svijetu. Njegova porodica je vlasnik glavne licence za Toyotu, a njegovo bogatstvo vrijedi 1,5 milijardi dolara.

Slikovni rezultat za rihanna i jameel u vezi

 

"Rihanna je rekla svojim prijateljima da je zaljubljena u njega i potpuno je očarana njime. Provode zajedno mnogo vremena i zaista je riječ o ozbiljnoj vezi. Uživaju u društvu jedno drugog", rekao je izvor za The Sun. Jameela su prethodno povezivali i sa supermodelom Naomi Campbell. Nije poznato od kad se zabavlja sa Rihannom, ali navodno da je veza vrlo ozbiljna

 

 

Ne propustite