VUK MOB ODLUČIO RASTURITI VEZU RADE I HARISA!

Show
VUK MOB ODLUČIO RASTURITI VEZU RADE I HARISA!
Za Radom Manojlović odlijepio je sve popularniji reper Vuk Mob. Toliko da jedva čeka da pjevačica okonča vezu sa devet godina mlađim Harisom Berkovićem.

Za Radom Manojlović odlijepio je sve popularniji reper Vuk Mob.

 Toliko da jedva čeka da pjevačica okonča vezu sa devet godina mlađim Harisom Berkovićem.

- Rada i Vuk su se upoznali prije mjesec dana na zajedničkom nastupu u Švicarskoj. Reper je ostao bez teksta kad ju je ugledao u bekstejdžu. Odmah joj je prišao i počeo da se udvara. Bio je uporan i na kraju nastupa su čak i razmijenili brojeve telefona. Koliko znam, od tada se redovno čuju i dopisuju - priča dobro obaviješten izvor.


Da se u Manojloviću zaljubio na prvi pogled, potvrdio je i Vuk Mob lično.

- Za Radom bi svaki muškarac odlijepio! Ona je vrh riba. Po mom mišljenju, najbolja je na estradi. Seksi je, slatka, odlično izgleda, a pritom je profesionalac u svom poslu. Ma, očaran sam njom. Toliko sam žena, pjevačica upoznao, ali ona je zaista nešto posebno. Dobra djevojka, poštena, fina, vaspitana i kulturna. Tako nešto se rijetko sreće - nahvalio je pjevačicu.


Zato su ga i pitali da li je svjestan da je ona u sretnoj vezi s bosanskim pjevačem Harisom Berkovićem.

- Znam, ali ne gubim nadu. Želim joj sve najbolje u životu i karijeri, ali nikad se ne zna, možda nam se putevi opet spoje. Volio bih da nam se ukaže prilika da sarađujemo i da opet nastupimo negdje zajedno - kaže Vuk.

 

Ne propustite