Za bh. reprezentativca zainteresovan španski velikan

Fudbal
Za bh. reprezentativca zainteresovan španski velikan
Španska Barcelona je zainteresovana da u svoje redove dovede i bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji trenutno igra za torinski Juventus.

Španska Barcelona je zainteresovana da u svoje redove dovede i  bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji trenutno igra za torinski Juventus.

Kako piše katalonski Mundo Deportivo, ukoliko Marco Verratti ne pređe na Nou Camp, Barcelona će se okrenuti angažovanju Miralema Pjanića, a također su u suprotnom pravcu spremni poslati i Andre Gomesa.

Prema istom izvoru, Juventus je zainteresovan za Andre Gomesa koji će se okrenuti njemu u slučaju da ne uspiju da dovedu Stevena N'Zonzija iz Seville.

Pjanić je prethodnog ljeta došao u Juventus iz Rome, a u redovima Stare dame je zamijenio Paula Pogbu koji je otišao u Manchester United, te je bio jedan od najboljih pojedinaca na putu italijanskog sastava do finala Lige prvaka ubilježivši devet asistencija, prenosi Oslobođenje.

Gomes je također prešao u Barcelonu prošlog ljeta, ali nije uspio ispuniti očekivanja, pa će najvjerovatnije napustiti klub.

Ne propustite