Najveća tajna 'MARATONACA': Ovako je nastala poznata SCENA U KADI (VIDEO)

Show
Najveća tajna 'MARATONACA': Ovako je nastala poznata SCENA U KADI (VIDEO)
Kako bi postigli što bolji efekat iznenađenja, reditelj Slobodan Šijan i Mića Tomić su se dogovorili da je tako snime bez znanja Melite, pa da tako i njen vrisak i smijeh budu što uvjerljiviji.

Film "Maratonci trče počasni krug" premijerno je prikazan prije 35 godina, a danas slovi za jedno od najboljih ostvarenje kinematografije bivše države.

Osim vrhunske glumačke ekipe, koja je igrala pod rediteljskom palicom Slobodana Šijana, ništa manje nisu značajne ni sporedne uloge. A ona  koja se pamti, odigrala je Melita Bihali, a njena zajednička scena sa Mićom Tomićem, postala je legendarna.

Međutim, malo tko zna da ta scena nije trebalo da izgleda tako. Kako bi postigli što bolji efekat iznenađenja, reditelj Slobodan Šijan i Mića Tomić su se dogovorili da je tako snime bez znanja Melite, pa da tako i njen vrisak i smijeh budu što uvjerljiviji.

Ovo je dakle bilo iznenađenje i za glumicu, ali je kasnije Melita ispričala da je scena ispala veoma simpatična i spontana i da se, naravno, zbog toga nije naljutila.

 

Ne propustite