ZAPUŠILA USTA SVIMA KOJI JE KRITIKUJU: Neda Ukraden objasnila zašto u 67. godini objavljuje slike u bikiniju

Show
ZAPUŠILA USTA SVIMA KOJI JE KRITIKUJU: Neda Ukraden objasnila zašto u 67. godini objavljuje slike u bikiniju
Neda svake godine iznenadi ljude svojim fotografijama u kupaćem kostimu a ove godine je to uradila početkom juna na odmoru Turskoj.

– Nemam šta specijalno da se krijem ali ne igram na tu kartu da neko padne na teme zbog toga što sam ja u kostimu – izjavila je Neda Ukraden za Telegraf
Na CMC festivalu u Vodicama Neda Ukraden dobila je priznanje za najtiražnjiju pevačicu u regionu, a to je bila i prilika da sa Nedom popričamo i o čuvenim slikama u bikiniju.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo da su mi dali ovu nagradu jer je to rezultat višedecenijskog rada – rekla je Neda za Telegraf i dodala da se spot za pesmu “Favorit” koju je pevala na festivalu mnogo dopao njenim unukama Nedi i Aleksandri.

Neda svake godine iznenadi ljude svojim fotografijama u kupaćem kostimu a ove godine je to uradila početkom juna na odmoru Turskoj. Zanimljivo je da pevačicu do sada nismo videli da se slikala u kupaćem kostimu i na ovim prostorima.

Njene fotografije u bikiniju uvek izazovu mnogo komentara, mnogi je hvale, a ima i onih koji je kritikuju…


– Ja sam sada bila na kraćem odmoru u Turskoj i nemam šta specijalno da se krijem ali ne igram na tu kartu da neko padne na teme zbog toga što sam ja u kostimu. Prosto mislim da dobro nosim svoje godine, ne stidim ih se, imam jednu kondiciju koja je odlična i nemam se šta kriti a s vremena na vreme objavim neku fotkicu sa plaže – ispričala je Neda koja je na pitanje da li se konačno pojavio njen favorit, odgovorila:

– Uvek postoji neko ko mene voli, e sad, trebalo bi i ja da nekog jako volim. U meni je problem jer bih trebala da zavolim nekoga i da to bude recipročno a do tada ču uživati u svom poslu, tenisu, kuvanju, unucima i u životu.

 

Ne propustite