Trump gurnuo Markovića, Kolinda se "izborila" (VIDEO)

Svijet
Trump gurnuo Markovića, Kolinda se "izborila" (VIDEO)
Prema protokPrema protokolu, Grabar Kitarovićeva je bila nekoliko redova iza Trumpa tokom obilaska nove zgrade NATO, a kada se povorka zaustavila, evo šta je ona uradila.olu, Grabar Kitarovićeva je bila nekoliko redova iza Trumpa tokom obilaska nove zgrade NATO, a kada se povorka zaustavila, evo šta je ona uradila.

Prema protokolu, Grabar Kitarovićeva je bila nekoliko redova iza Trumpa tokom obilaska nove zgrade NATO, a kada se povorka zaustavila, evo šta je ona uradila.

Crnogorci nisu jedini koji se bave ponašanjem svojih predstavnika u Briselu, jer i Hrvati analiziraju kako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uspela da se "izbori" i da, iz pozadine, zauzme mjesto pored Trampa.

Prema protokolu, Grabar Kitarovićeva je bila nekoliko redova iza Trampa tokom obilaska nove zgrade NATO, a kada se, kako se navodi, povorka zaustavila, uspjela je da dođe iza američkog predsjednika, da bi se, kada je njemačka kancelarka Angela Merkel otišla za govornicu, "probila" u prvi red i stala tik uz njega. Zatim je, tokom razgledanja novog centra NATO, sve vrijeme išla uz Trumpa.

 

Ne propustite