Prije 23 godine bila je mis svijeta: Indijka nestvarne ljepote danas ovako izgleda!

Nekad i Sad
Prije 23 godine bila je mis svijeta: Indijka nestvarne ljepote danas ovako izgleda!
Ljepota Ajšvarije Raj dobila je zvaničnu potvrdu još 1994. godine kada je postala mis svijeta.

Ljepota Ajšvarije Raj dobila je zvaničnu potvrdu još 1994. godine kada je postala mis svijeta. I lijepa je i danas kao prije nekoliko decenija na takmičenju ljepote. Međutim, nije ona "samo lijepa žena", ona je bolivudska zvijezda istančanog modnog ukusa koja dobro zna šta su elegancija i glamur.

mis-1
Stil je pokazala na Kanskom filmskom festivalu gdje se sinoć pojavila u bajkovitoj haljini. I kada pomislimo da su haljine u stilu starog Holivuda zastarele i monotone, Ajšvarija sve podsjeti da taj nekadašnji glamur nikada ne izlazi iz mode.

Imala je sjajan nastup juče u Kanu. izgledala je poput princeze, a da se nekim slučajem juče održavao izbor za naljepšu ženu svijeta, Ajšvarija ne bi imala konkurenciju.

mis-2
Glumica i model se u Kanu prvi put pojavila prije dva dana i tada je prošetala u sivoj haljini, takođe, u princeza stilu. Kako je modne kritičare obradovala svojim modnim izborom.

Poslije niza golišavih nastupa, neobičnih modnih kombinacija, spornih za crveni tepih u Kanu, Ajšvarija je vratila sofisticiranost i ženstvenosti, koji su ne tako davno bili nezaobilazni kriterijumi izgleda svjetskih zvijezda.

Ne propustite