Ovo je siguran recept! Bez problema nađite svog ,,Gospodina pravog“

Ljubav
Ovo je siguran recept! Bez problema nađite svog ,,Gospodina pravog“
Muškarac vaših snova neće vam pasti s neba pa se morate malo potruditi te razviti mudru strategiju

Muškarac vaših snova neće vam pasti s neba pa se morate malo potruditi te razviti mudru strategiju

 

Tražite Gospodina Pravog? Imate li strategiju? Ako nemate, vrijeme je da je osmislite. Stručnjaci za veze savjetuju što morate činiti ako želite poboljšati ljubavni život. Kako navode, žene se ne trebaju pretvoriti u lovce, ali trebaju postati magnet koji privlači muškarce. Kako? Evo njihovih savjeta…

 

Izađite iz kuće

Ako ste stalno doma, nećete nikoga upoznati. Morate izaći iz kuće jer je to jedini način da upoznajete nove ljude, uključujući muškarce. Utakmice, kina, kazališta, koncerti, kafići, konferencije, tečajevi… Odaberite što god želite, samo se krećite.

Posjećujte ciljana mjesta

Nakon što otkrijete kakvog muškarca želite, razmislite gdje bi se takvi profili muškaraca mogli kretati. Ta mjesta trebaju postati vaša ciljana mjesta koja ćete često posjećivati. Primjerice ako ste odlučile da želite muškaraca kojemu je važna umjetnost, počnite posjećivati izložbe, kazališta, promocije knjiga…

Morate napustiti vlastitu zonu ugode

Mnoge žene stalno se kreću na istim mjestima i druže se s istim ljudima jer im je to poznato. Sve što izlazi iz tih okvira stvara im neugodu. Ali baš tu morate pobijediti sebe i iskušati nove stvari. Dakle morate napustiti svoju zonu ugode.

Pripremite se za razgovor

S vremenom ćete početi upoznavati sve više muškaraca i dobro je da se pripremite za takve razgovore jer ćete se osjećati samouvjerenije. Unaprijed smislite što želite reći tijekom prvoga razgovora i bit ćete puno opuštenije, a opuštene žene uvijek su seksi. Naravno, dobro je i da pripremite pitanja za njega kako bi razgovor nesmetano tekao.

Strast je uvijek privlačna

Svakako neka jedna od tema za razgovor bude i ona o kojoj volite pričati. To može biti posao ili hobi, važno je samo da to strastveno volite jer će se to osjetiti u razgovoru. Kad ljudi pričaju o stvarima koje vole, cijelo im se lice ozari, a sugovornik osjeća njihov entuzijazam.

Ne zaboravite na neverbalnu komunikaciju

Neverbalna komunikacija je puno važnija od verbalne. To znači da trebate voditi računa o odjeći – neka bude seksi, ali ne previše. Važan je i položaj tijela, neka bude uspravan i otvoren. Osmijeh je obavezan, a nakon nekoliko minuta smijete uvesti i lagane i kratke dodire dok mu nešto objašnjavate.

Ne propustite