MAGIČNI ležaj ZALUDIO Internet: Od kauča do kreveta na sprat za samo 1 minut (VIDEO)

Praktična žena
MAGIČNI ležaj ZALUDIO Internet: Od kauča do kreveta na sprat za samo 1 minut (VIDEO)
Fantastičan ležaj koja će vaš problem riješiti za 1 minut!

Osim što je vrlo praktičan, ovaj krevet djeluje čvrsto, bezbedno i udobno. Živite u malom stanu u kojem je nemoguće pronaći zaseban kutak za spavanje za svakog člana porodice? Predstavljamo vam fantastičan ležaj koja će vaš problem riješiti za 1 minut!

Inspirišemo vas i otkrivamo magičan kauč koji je oduševio Internet. Naime, ovaj kauč na prvi pogled djeluje obično, ali on je pravo čudo u svijetu namještaja. Od ovog običnog ležaja za manje od 2 minuta možete napraviti krevet na sprat za vaše mališane.

Kada se na kauču sklone jastuci koji služe kao naslon otkriva se šipka koju kada povučete odmah dobijate krevet na sprat. Kada povučete dio ispod ova dva kreveta dobićete i dva dušeka.

Takođe, nije potreban veliki trud kako bi ga vratili u prvobitno stanje, već uz par koraka vaš krevet na sprat postaće kauč.

Ovaj ležaj idealan je za porodicu sa više djece, ali ne sumnjamo da će se dopasti svima jer predstavlja odličan izbor za vašu dnevnu sobu, a kada vam dođu gosti imaće idealan krevet za spavanje.

Pogledajte video i otkrijte čari ovog vrlo praktičnog ležaja!

 

 

 

Ne propustite