Otac starlete Tamare Đurić krivi hirurga: "Sve što se desilo mojoj Tamari neka je na čast doktoru i njegovoj djeci!"

Show
Otac starlete Tamare Đurić krivi hirurga: "Sve što se desilo mojoj Tamari neka je na čast doktoru i njegovoj djeci!"
Predrag Đurić, otac starlete Tamare Đurić, za teško stanje u kojem se nalazi njegova ćerka nakon pucanja silikona, krivi estetskog hirurga.

Predrag Đurić, otac starlete Tamare Đurić, za teško stanje u kojem se nalazi njegova ćerka nakon pucanja silikona, krivi estetskog hirurga.

- Sve što se desilo mom djetetu neka ide na čast tom doktoru i njegovoj djeci - kaže Tamarin otac Predrag, dok se njegova ćerka oporavlja na VMA. On je kivan na estetskog hirurga koji je Tamari u privatnoj klinici operacijom uvećao zadnjicu.

Tamarin tata smatra da ljekar nije dobro uradio svoj posao, te da je njegovom greškom Tamari danas ozbiljno ugroženo zdravlje i da je mogla da umre na Veliki petak, kada joj se silikon izlio u tijelo.

S druge strane, Tamarin tata zahvalan je doktoru sa Vojnomedicinske akademije koji je njegovom djetetu spasao život, kao i čitavom timu ljekara koji danima brinu o Tamari.

- Doktoru koji je Tamari ugradio silikon neka je na čast, i njemu i njegovoj djeci. Njemu neka ide na čast to što je uradio mom djetetu. Njegovoj etici i profesiji. S druge strane, od srca se zahvaljujem doktoru Stepiću na njegovoj stručnosti i zalaganju, kao i cijeloj VMA, koja sada brine o zdravlju mog djeteta - kaže za "Alo!" potreseni otac, očigledno ljut na hirurga koji je, prema pisanju pojedinih medija, Tamari ugradio silikon lošeg kvaliteta, to jest kineske proizvodnje, a za koji je, da muka bude veća, dala mnogo novca.

Predrag ističe da ne želi da daje informacije o zdravstvenom stanju svoje ćerke i prognozama ljekara, ali smo mi pokušali da saznamo bar kako se osjećaju njegova supruga Vesna i on zbog životne drame kroz koju prolazi njihova ćerka posljednjih dvadesetak dana.

- Valjda znate kako se osjeća svaki roditelj kad mu je dijete bolesno. Vi sigurno bolje znate od mene kako može jedan roditelj da se osjeća u ovakvoj situaciji. Ne bih da govorim ništa, zaista, ne želim da potresam dijete - rekao je Đurić i insistirao da ga više ne pitamo o Tamari, jer smatra da ne treba da govori o njoj za medije dok ona leži u bolnici. Ipak, nismo mogli da ne primijetimo bol i bijes u njegovom glasu dok je razgovarao sa nama jer, kako saznajemo, ni on ni supruga Vesna već nedjeljama ne spavaju zbog svega što se Tamari dogodilo.

Prema posljednjim informacijama, Tamaru Đurić su prije nekoliko dana pregledali ljekari iz inostranstva i ustanovili da nova operacija ne dolazi u obzir jer bi bila visokorizična, odnosno, starleta je možda ne bi preživjela. Za sada, Tamari ljekari preporučuju da se liječi antibioticima i da promijeni način života - da provodi vreme u šetnji na planini kako bi sanirala posljedice nastale usled pucanja silikona. Tamara je prije silikona u zadnjici imala ubrizgane akva filere, ali joj oni nisu bili dovoljni, pa je otišla u privatnu kliniku, gdje je počela agonija koja traje do danas.

Tamara krila operacije od roditelja

Đurićeva je nedavno izjavila da su njeni roditelji mnogo zabrinuti zbog njenog narušenog zdravlja i naglog gubitka kilograma, kao i da je sve ovo za njih veliki šok, jer ona krije od njih kada radi estetske korekcije na tijelu, piše blic.rs

- Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedjelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primijete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog mojih kilograma - rekla je Tamara nedavno.

Ne propustite