Zaostrog - Ljetni odmor uz kristalno čisto Jadransko more!

Kiosk
Zaostrog - Ljetni odmor uz kristalno čisto Jadransko more!
Zaostrog se nalazi u južnoj Dalmaciji, prepoznatljivoj u Hrvatskoj i puno šire, po bijelom žalu, prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama, te kristalno čistom Jadranskom moru. Plaže se protežu cijelom dužinom mjesta, a uživati možete na uređenoj plaži opremljenoj ležaljkama, tuševima i kabinama za presvlačenje, ili u romatničnim, skrivenim uvalama do kojih se dolazi šetnjom kroz borovu šumu.

Zaostrog se nalazi u južnoj Dalmaciji, prepoznatljivoj u Hrvatskoj i puno šire, po bijelom žalu, prekrasnim šljunčanim i pješčanim plažama, te kristalno čistom Jadranskom moru.
Plaže se protežu cijelom dužinom mjesta, a uživati možete na uređenoj plaži opremljenoj ležaljkama, tuševima i kabinama za presvlačenje, ili u romatničnim, skrivenim uvalama do kojih se dolazi šetnjom kroz borovu šumu.

CityDeal dodnosi više ponuda, a svaka će Vam omogućiti da se smjestite u udobne sobe Resort Dalmacije! Možete birati između boravka od tri noćenja za dvije osobe ili sedam noćenja za dvije osobe sa različitim periodom iskoristivosti. Ponuda od sedam noćnja se može iskoristiti u periodu od 01.07 do 26.08.2017. ili u periodu od 17.06 do 01.07.2017. i od 26.08 do 02.09.2017. Kupite na vrijeme svoje vaučere i opustite se uz prekrasno orsko plavetnilo.

Resort „Dalmacija“ nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrovnika i prostire se na 14.500 m² prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m. Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. Gostima je na raspolaganju i 40 camping mjesta, s pripadajućim sanitarnim čvorom. Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta. U portfelju imaju ukupno 20 bungalova, 60 soba u 5 paviljona i 40 camping mjesta.
Za zabavu gostiju imaju mnoštvo zabavnih i društvenih sadržaja. Za odrasle imaju planiranu dnevnu i noćnu animaciju (nagradne igre, karaoke…) i sportske sadržaje, a za male su organizovali cjelodnevnu dječju igraonicu. Također, imaju i organizovane cjelodnevne izlete sa brodovima i piknike sa lokalnim brodom za izlete na ostrva Korčulu i Hvar.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko naše web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na našim prodajnim mjestima u SCC-u (-1 sprat) i na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite