Fudbalska zvijezda progovorila o seksu s 15-godišnjakinjom: 'Volio bih da sam je i silovao!'

Druga strana sporta
Fudbalska zvijezda progovorila o seksu s 15-godišnjakinjom: 'Volio bih da sam je i silovao!'
Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao.

Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao. Ma, nisam ga ni izvadio, rekao je Johnson ne znajući da ga se snima. Kakav to čovjek uopće pomisli, a kamoli izgovori?
 
Bivši engleski nogometaš Adam Johnson postao je još mrži u nogometnim krugovima. Trenutno služi šestogodišnju zatvorsku kaznu zbog seksualnog zlostavljanja 15-godišnje djevojke.
 


Snimljen je u zatvoru kako priča s ostalim zatvorenicima. Svojim izjavama dotaknuo je dno, ma dno - dna.
 
- Za šest godina koliko sam dobio, volio bih da sam je silovao. Ma, nisam ga ni izvadio - odgovorio je Johnson na pitanja svojih 'kolega' u zatvoru. Johnson smatra kako je dobio dugu zatvorsku kaznu samo zato jer je poznata osoba.
 
Tvrdi kako nije imao seksualne odnose s djevojčicom, ali da ju je zavodio. Nedugo nakon skandala otjerali su ga iz kluba, a ostavila ga je i zaručnica. Zaslužio je i gore nakon ovakvih izjava i omalovažavanja.
 
- Ako zavedeš neku curu u izlasku, a ujutro se toga ne sjećaš, odmah se pojavi priča o silovanju. To ribe rade. I mene su tužili, jer sam slavan. Čovječe, pa neki su imali seks s 12-godišnjakinjama i za to su dobivali po 12 mjeseci - požalio se ne znajući da se sve snima.
 

 
(24sata.hr)
 

Ne propustite