Ovo će vas sigurno obradovati: Instagram sada možete koristiti offlin, evo kako!

Internet
 Ovo će vas sigurno obradovati: Instagram sada možete koristiti offlin, evo kako!
Neki korisnici Androida već mogu koristiti ovu značajku, a u narednim mjesecima će "offline mode" biti dostupan svima.

Instagram ćete uskoro moći koristiti oflline, najavljeno je na konferenciji F8, prenosi Tech Crunch. Neki korisnici Androida već mogu koristiti ovu značajku, a u narednim mjesecima će "offline mode" biti dostupan svima.

Korisnici će tako bez pristupa internetu moći vidjeti sadržaj koji je učitan na aplikaciji do trenutka kad je mobilni telefon ostao bez internetske veze. Taj sadržaj će korisnici moći lajkati, komentirati ili sačuvati, a ostale korisnike će moći followati ili unfollowati kao da su online.

Sve akcije obavljene u "offline modeu" će biti "provedene" kad se korisnik ponovno spoji na internet. Ova opcija stvorena je jer je sve veći broj korisnika Instagrama u zemljama u kojima internetska veza nije dostupna svima, bilo zbog infrastrukture, bilo zbog cijene.


Čini se da za razliku od ostalih tvoraca popularnih aplikacija, Instagram ekipa shvaća da potreba za komunikacijom postoji i u manje razvijenim zamljama.

Instagram je u posljednje vrijeme obogaćen brojnim novitetima pa je tako krajem prošle godine uvedena mogućnost spremanja skica neobjavljenih fotografija, ali i sadržaja koji vam se sviđa, a koji su objavili drugi korisnici te veoma popularna opcija live streamanja u obliku Insta priče.

Ne propustite