MAME, nemojte kupovati skupa kolica - tko će se u njima uopće VOZITI?

Mame i bebe
MAME, nemojte kupovati skupa kolica - tko će se u njima uopće VOZITI?
To što se neka kolica cijenom mogu mjeriti s polovnim automobilima ne znači da će vaša beba zaista znati cijeniti sav taj uložen novac.

 Kolica koja uglavnom koštaju kao suho zlato, posebno ako već sada mislite da vaša beba definitivno zaslužuje najbolje!

"Nemojte molim vas počiniti istu grešku koje čine mame (i tate) diljem svijeta - jer realno, još koja nula na cifri koja stoji uz nova kolica, u trgovini - ne znače puno vašoj niti će još išta značiti jednom kada je stavite u njih.

To što se neka kolica cijenom mogu mjeriti s polovnim automobilima ne znači da će vaša beba zaista znati cijeniti sav taj uložen novac. A kolica bi zapravo trebale služiti bebama, zar ne? Za vas roditelje važno je samo jedno - da vam ih bude udobno voziti, da niste presavijeni preko njih i da vam kotači ne zapinju.

To ćete dobiti s manje više svim kolicima. zašto onda trošiti bogatstvo na najskuplja.

Ona se neće voziti sama, neće bebi glumiti ni mamu i ni tatu, a isto tako za godinu, dvije maksimalno, neće nagovarati vašu djeci da u njima sjede. jer kada dijete jednom prohoda teško da ćete ih više moći nagovoriti da mirno sjede i leže u njima dok vi uživate šećući okolo svoju investiciju.

Ili - nečiju tuđu investiciju kada niste mogli odoljeti da na pitanje što vam još treba za bebu odgovorite - najskuplja kolica.

Stoga zapamtite savjet iskusne mame - bebi će biti jednako udobno u kolicima manje vrijednosti, s manje razvikanim brendom ili još bolje - ako imate od koga, posudite jedna. To nije komad opreme koji će djeca koristiti godinama niti će se u tom relativno kratkom periodu kolica uspjeti ošteti.

mam1

When I was pregnant, I gave less than half a shit about what type of pram we got. One with wheels and that went along was all I cared about.

Ryan promised he would be the one pushing it anyway -

( I was going through the ' I want this baby out of me and away from me' stage at this point, I'll admit.) ...

Ne propustite