ŽESTOKA TUČA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Da li je otmičarka iz praonice prebila i komšinicu?!

Region
ŽESTOKA TUČA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Da li je otmičarka iz praonice prebila i komšinicu?!
Policija je obavila razgovor i odnijela sve snimke sa kamera u zgradi, nakon čega će vjerovatno utvrditi šta se zaista dogodilo
Anja N., koja je prošle godine sa majkom Snežanom otela i mučila radnika auto-praonice Ratka Radovića i zbog toga osuđena na uslovnu kaznu, sumnjiči se da je pretukla komšinicu, saznaje Kurir.
 
Incident se dogodio u prizemlju zgrade u beogradskom naselju Bežanijska kosa u kojoj majka i kćerka stanuju.
 
Kamere sve snimile
 
- Anja se vozila liftom sa komšinicom (ime i prezime poznato redakciji) i njenom kćerkicom. Prema jednoj verziji, djevojčica je mahala flašicom sa vodom i slučajno je isprskala. To je Anju veoma razbjesnilo, pa se fizički obračunala sa komšinicom. Nasrnula je na nju u prizemlju i počela da je udara pesnicama - objašnjava naš izvor upućen u nesvakidašnji komšijski obračun. On navodi da se nakon incidenta pričalo da je Anju N. razljutilo to što joj dijete nije pridržalo vrata lifta.
 
bezanijska-kosa-soliter
 
- Zgrada je, kao i lift, kompletno pokrivena kamerama. Komšije su se uplašile i odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć. Žena koju je Anja povrijedila medicinski je zbrinuta i nosi kragnu oko vrata jer je u tuči povrijeđena - kaže sagovornik Kurira i dodaje:
 
Prekršajne prijave
 
- Policija je obavila razgovor i odnijela sve snimke sa kamera u zgradi, nakon čega će vjerovatno utvrditi šta se zaista dogodilo.
 
Izvor upućen u slučaj dodaje da su protiv obje učesnice tuče podnijete prekršajne prijave.
- U liftu je najprije došlo do verbalnog, a poslije i do fizičkog sukoba zbog prskanja vodom. Pošto je i komšinica udarila Anju N., i protiv nje je podnijeta prekršajna prijava jer su narušile javni red i mir - rekao je naš izvor.
 
Kurir je jučer pokušao da stupi u kontakt sa Anjom N., ali se ona nije javljala.
 
Anja i Snežana N. javnosti su postale poznate nakon prošlogodišnje otmice i mučenja Ratka Radovića, koji je bio zaposlen u njihovoj auto-praonici. Nakon što je dao otkaz i prešao u drugu firmu, one su ga otele sa prijateljima u mučile, ali su ubrzo uhapšene.
 
Kazne
 
MAJKA DOBILA NANOGICU
 
Anjina majka Snežana priznala je otmicu, mučenje i zlostavljanje Ratka Radovića u novembru 2016. pa je osuđena na kućni pritvor uz elektronski nadzor u trajanju od godinu dana
 
Anja N. je sklopila sporazum sa Drugim osnovnim tužilaštvom po kome je osuđena na uslovnu kaznu zatvora od šest mjeseci sa rokom provjere od dvije godine
 
Saučesnicima Đ. M., M. B. i B. M. je, prema sporazumu, utvrđena kazna zatvora od osam mjeseci sa rokom provjere od tri godine
 
Komšije iz solitera
 
CIJELA ZGRADA BRUJI O TUČI
 
Komšije u zgradi na Bežanijskoj kosi šokirane su incidentom.
 
- One su i ranije bile problematične, ali ovo niko nije očekivao. Nasrnule su na ženu koja tu živi s malim djetetom i majkom. Ne možemo da vjerujemo da se to dogodilo, a cijela zgrada je danima brujala o tuči. Ne možemo ni da pitamo komšije šta se dogodilo, toliko nam je neprijatno - ispričale su komšije bahatih otmičarki.

Ne propustite