DETALJI O ŽIVOTU ANTE RAMLJAKA

(Foto) Buran ljubavni život novog čelnika AGOROKORA: Zaveo je poznatu VODITELJICU, a potom su raskinuli...

Objavljeno:10.04.2017 - 09:36
A A A Times Arial

Novi čelnik hrvatskog Agrokora, Ante Ramljak, kojeg je vlada imenvoala za povjerenika grupacije vrijedne milijarde eura, ima poprilično buran ljubavni život. Ramljak je u hrvatski medijima privukao pažnju kao ljubavnik i partner poznate voditeljice HRT Tončice Čeljuske.

  • Nakon razvoda i teških trenutaka, urednica i voditeljica ‘Dnevnika 3’ HTV-a Tončica Čeljuska pronašla je ljubav, i to u Anti Toniju Ramljaku, savjetniku potpredsjednika Vlade s kojim je u sretnoj vezi nekoliko mjeseci – pisali su hrvatski mediji. Čeljuska je u vezi sa Ramljakom ušla nakon što je zatvorila jednu stranicu života, razvevši se od supruga, trinaest godina starijeg Zlatka Čelju­ske, koji je pravomoćno osuđen na dvije i pol godine zatvora jer ga se tereti da je prodao tuđe zemljište.

Nakon neugodne privatne drame u kojoj je prije svega nastojala zaštititi svoje kćeri; 18-go­dišnju Anušku i 14-godišnju Tihanu, Tončica je maknuta s mjesta urednice i voditeljice središnjeg ‘Dnevnika’, a povezivalo ju se sa svakim prijateljem s kojim bi popila kavu.

  • Njezin je odabranik Ante Toni Ramljak, poseban savjetnik prvog potpredsjednika Vlade za praćenje i evaluaciju rada javnih poduzeća i razvoj strateških projekata. Par je viđen na kavi prošloga tjedna i nisu se u javnosti libili pokazati koliko su zaljubljeni – navodili su mediji. Međutim, tri godine nakon toga, Čeljuska i Ramljak su raskinuli.