Riješite se gadnih, crnih mitesera koristeći ova 2 sastojka koja sigurno imate u kući! (FOTO)

Zanimljivosti
Riješite se gadnih, crnih mitesera koristeći ova 2 sastojka koja sigurno imate u kući! (FOTO)
Da vam lice bude kao bebina guza.

Sigurno je da ne postoji osoba koja se makar jednom u životu nije susrela sa dosadnim, crnim mitiserima. Iako ih možda redovno čistite, oni imaju običaj i da se vraćaju, a to možete da spriječite na sasvim prirodan način. 

Potrebno je da napravite smjesu od sastojaka koje imate kod kuće i da svako veče tokom nedjelju dana time čistite lice. Potrebni su vam: 

so
mint pasta za zube
kockica leda
manja činija
Uzmite kafenu kašičicu soli i dvije kašičice mint paste za zube i miješajte u činijici sve dok ne dobijete finu smjesu. Nanesite na dijelove gdje najviše imate mitisere i ostavite da se osuši 5 minuta. Stavite malo vode na to i nježno masirajte kružnim pokretima. Kada ste očistili lice, kockicom leda pređite preko njega. To će pomoći da zatvorite pore. Osušite lice i biće vam čisto. 

Kako djeluje?

Mint u pasti za zube pomaže da se pore otvore i ubija bakterije, dok so takođe ima antibakterijska svojstva i na prirodan način radi piling kože. 

Važna napomena: 

Ovi sastojci mogu da uzrokuju crvenilo koje je kratkotrajno. Ako imate suhu kožu, nakon tretmana koristite neku hidratantnu kremu. 

Ne propustite