NOVI.BA OTKRIVA Veliki VOGUE oduševljen dizajnerom iz Bosne: "Njegova odijela su tako chic" - Modele slikao ispred JAVNE KUĆE!

Aktuelno
NOVI.BA OTKRIVA Veliki VOGUE oduševljen dizajnerom iz Bosne: "Njegova odijela su tako chic" -  Modele slikao ispred JAVNE KUĆE!
Studirao je dizajn u Lincu, piše Vogue ocjenjujući da je njegova „opuštena chic“ kolekcija baš u trendu, tim prije što stavlja sjajne materijale na pantalone i odijela

Mladi diznajner i modni kreator iz BiH Ilija Miličić privukao je pažnju najutjecajnijeg modnog magazina u svijetu Vogue. Miličić već duže vrijeme živi u Beču i autor je modne kolekcije za muškarce pod brandom „Hvala Ilija“.

Studirao je dizajn u Lincu, piše Vogue ocjenjujući da je njegova „opuštena chic“ kolekcija baš u trendu, tim prije što stavlja sjajne materijale na pantalone i odijela.

Miličić koji ima 28 godina je odrastao  u Austriji, kako kažu u zajednici Bosanaca, Srba, Hrvata, Turaka i drugih imihranada. Inspiracija za ovu kolekciju mu je, rekao je za Vogue život bosanskih muškaraca slomljenih srca.

  • Oni se odaju alkoholu, kockanju i trkaju automobilima. To  je život Balkanaca u Beču – rekao je. Modeli su slikani u dvorištu javne kuće u okolici Beča. 

Ne propustite