Neven izgubio skoro 10 kilograma u nekoliko dana! U showu 'Život na vagi' opet je bilo i suza jer neko nije mogao da odoli krofnama

Show
Neven izgubio skoro 10 kilograma u nekoliko dana! U showu 'Život na vagi' opet je bilo i suza jer neko nije mogao da odoli krofnama
U drugoj epizodi 'Života na vagi' na RTL-u kandidate je dočekalo mnoštvo uzbuđenja.

U drugoj epizodi 'Života na vagi' na RTL-u kandidate je dočekalo mnoštvo uzbuđenja.

Darjan je bolestan i ima temperaturu, a ako bude duže bolestan neće gubiti kile kako bi trebao, a to će utjecati na cijeli tim.

Neki, pak, nikako nisu mogli ustati. Grizli je budio Antu, ali čak ni prijetnje nisu pomogle.

Hana je sretna jer ide trenirati. Trenerica Sanja je odmah izdvojila Anu kao odličan primjer osobe koja je zagrizla i ne pušta.

I Marijov i Sanjin trening bio je naporan, no svi se trude.

'Damir je jučer jedva prohodao pet minuta, a čovjek je danas napravio trening s intervalima od sat vremena!', rekla je Sanja. 'Moraš si staviti neke ciljeve pred sebe. Stavio sam si 20 godina zdravog života ispred sebe, ali i želim biti djed danas, sutra', rekao je Damir.

Stiglo je vrijeme za prvo Iskušenje. Marijana ih je podijelila po šestero u grupe. Imunitet osvaja onaj koji pojede najviše krafni. Prvih šest nije pokleknulo. 'Niti u jednom trenutku mi nije palo na pamet da ih pojedem', rekla je Nedjeljka. 'Mislim da mi ne treba imunitet jer režem na pola obroke koje nam već izvažu', komentirala je Hana.

'Zbog imuniteta da netko pojede krafnu, ne kužim?', rekao je Leonardo. No, Gabi je pokleknula i pojela jednu krafnu te tako zaradila sebi imunitet budući da, iako se trudi i vježba, ima osjećaj da nije skinula puno kilograma pa ju je bilo strah da će vaga pokazati da je izgubila najmanje.

Njezin tim bio je podijeljena mišljenja o tom postupku, i dok su je neki podržali, Leonardo je rekao da je jako ljut na nju jer su ipak tim, a ona je sada sve njih dovela do toga da na vaganju mogu izgubiti od crvenog tima. Na kraju se rasplakala, no utješila ju je Ana. 'Peče me savjest jer sam pojela tu krafnu', priznala je.

Uslijedilo je i prvo vaganje. Mirijana je prva stala na vagu i izgubila je 3,7 kg odnosno -3,5% masnoće, pa je sa 105,8 'pala' na 102,1 kilogram. Nedjeljka je sa 112,9 pala na 109,2. Hana sa 138,3 na 135,1 kg. 'Da je vaga pokazala nula, otišla bih isti tren doma!', komentirala je Hana.

Onaj tko je oduševio gubitkom kilaže bio je Marko, koji je sa 129,7 pao na 123,6 kilograma! 
Neven, koji je najteži kandidat u kući, uspio je izgubiti najviše, čak 9,7 kilograma!

 

 

Ne propustite