Evo zašto je oteta djevojčica u Beogradu: Ovo niko nije očekivao!

Crna hronika
Evo zašto je oteta djevojčica u Beogradu: Ovo niko nije očekivao!
Drama koja je jučer potresla cijelu Srbiju, ali i region, polako počinje da dobija filmske okvire.

Drama koja je jučer potresla cijelu Srbiju, ali i region, polako počinje da dobija filmske okvire. 

Kidnapovanje dvogodišnje devojčice u Beogradu nikog nije ostavilo ravnodušnim, a kako saznaje srbijanski Telegraf, razlozi otmice Maša P. (2) su takvi da se s pravom može reći da je u pitanju – holivudski scenario. 

Vjerovali ili ne, Maša je oteta kako bi je iskoristili za dobijanja starateljstva nad gotovo identičnim djetetom koje živi u Francuskoj, a čija je majka jedna od otmičarki iz belog BMW-a. Samo zahvaljujući nevjerovatnoj akciji beogradske policije suludi plan otmičara je osujećen.

 – Francuska policija upala je u stan u kojem žive i u njemu zatekla dijete koje nevjerovatno liči na otetu Mašu, kaže sagovornik Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti, i dodaje:

– Riječ je o kćerki jedne od otmičarki. Troje kidnapera koji su uhapšeni kod Šimanovaca sa otetom Mašom su iz iste porodice.  Michel Sebastijan (46) i njegova supruga Sandrin Goren (40) su se u Srbiju uputili zajedno sa svojom kćerkom Kristel Eje (26) u direktnoj namjeri da otmu djevojčicu, koja nevjerovatno liči na Kristelino dijete, tvrdi Telegraf.

Izvor Telegrafa nastavlja da otkriva gotovo nevjerovatne detalje razloga kidnapovanja:

– Naime Kristel Eje (26) u Francuskoj je u velikim porodičnim problemima. Muž je pokušao da u brakorazvodnoj parnici da joj oduzme dijete i dobije isključivo starateljstvo. U želji da dokažu da on nije biološki otac, porodica otmičara je skovala pakleni plan: preko interneta su pronašli djevojčicu koja nevjerovatno liči na njihovu kćerku i unuku i odlučili su da je otmu, na pravi pasoš njihovog djeteta izvedu iz zemlje, odvedu u Francusku, urade DNK test i na taj način “dokažu” da otac francuskog djeteta zapravo nije pravi, biološki otac, te da na taj način on izgubi pravo na starateljstvo, a da dijete pripadne majci, piše Telegraf.

Ne propustite