Željela je dugu kosu i uvojke, a sada prolazi PAKAO: Stavila je umetke, ali OVO nije očekivala! (FOTO)

Šokantno!
Željela je dugu kosu i uvojke, a sada prolazi PAKAO: Stavila je umetke, ali OVO nije očekivala! (FOTO)
Holly Jane Harbottle prvi put u životu stavljala je ekstenzije.

Holly Jane Harbottle  prvi put u životu stavljala je ekstenzije. 

Počastila ju je mama Andrea kako bi joj pomogla da se oslobodi anksizonosti. 

Platila ih je oko 200 eura,a li sreća zbog nove frizure nije dugo trajala. 

Umjesto priželjkivanih dugih uvojaka, prema riječima Holly frizerka joj spržila kosu ljepilom.

Na tim mjestima njena kosa je ispala zajedno sa ekstenzijama.

"Ovo je trebalo biti nešto što će mi vratiti samopouzdanje. Frizerka je kriva što mi je sada još gore nego prije. Mrzim je. Ne mogu da prestanem da plačem. Uništila je moju pravu kosu. Ne želim da izađem iz kuće jer izgledam grozno.", rekla je i dodala da mora da nosi periku.

frizura1g

"Frizerku mi je preporučila prijateljica, ali od samog početka činilo mi se kao da nešto nije u redu. Bila je zaista bezobrazna kada je došla u kuću. Izvadila je neki zapušteni komplet za peglanje kose. Bila je gotova za manje od sat vremena i nije mi dala nikakav savjet", ogorčena je Holly.

"Platila sam za umetke duge oko 50 centimetara, ali to definitivno nije to što imam na glavi. Ona je uništila moju kosu", rekla je i dodala da su problemi počeli nedjelju dana nakon ugradnje, kada joj je nekoliko ekstenzija ispalo.

frizura2jpg

Sa druge strane, frizerka tvrdi kako je djevojka sama kriva za to što se dogodilo jer nije kako treba brinula o ekstenzijama.

"Ovo je smiješno. Napravila sam joj ekstenzije prije više od pet mjeseci. Prve nedjelje me je nazvala i rekla da joj je nekoliko ekstenzija ispalo, a ja sam joj poručila da mi javi ako ispadne još i da ću doći i to popraviti. Ništa vezano za to više nisam čula do prošle nedjelje kada mi je poslala slike i rekla da dođem i pogledam. Pitala me što će se sad dogoditi, a ja sam joj odgovorila kako ću ih sve ukloniti. Sljedeće što je uradila bilo je to da je stavila te fotografije na Facebook. Ljudi su me počeli toliko terorisati da sam morala da zatvorim službeni profil", objasnila je frizerka i dodala kako je vidjela da joj je majka makazama odsjekla dio kose za što nije bilo razloga.

"Problem je što ona u startu nije vodila računa. Imam mnogo zadovoljnih mušterija i nisam ja kriva što nije pazila. Bila sam spremna da odem kod nje i pogledam i vidim o čemu je riječ." -  zaključila je frizerka. 

 

Ne propustite