Odmor na atraktivnoj lokaciji između mora i planina u hotelu Radisson Blu Resort Split****

Kiosk
Odmor na atraktivnoj lokaciji između mora i planina u hotelu Radisson Blu Resort Split****
Dolaze nam sunčani dani i već miriše na more, a CityDeal donosi ponudu koju je nemoguće ignorisati! Vrhunski hotel po odličnoj cijeni!

Dolaze nam sunčani dani i već miriše na more, a CityDeal donosi ponudu koju je nemoguće ignorisati! Ako ste nekad boravili u hotelu Radisson Blue u Splitu, onda znate o čemu pišemo. 

Kad je Radisson Blue u pitanju, uvijek je to ljubav na prvi pogled. Pored savršene lokacije, ukusnog dizajna i odlične hrane, nemoguće je ostati imun i sigurno nosite dojmove danima i prepričavate pozitivna iskustva. Bijele šljunčane plaže i plavo jadransko more u neporednoj blizini hotela učinit će da se osjećate kao u snu.

Poslovni gosti također cijene lokaciju blizu plaže koju hotel ima. Centar Splita, koji se nalazi samo 3 kilometra od hotela, posjeduje najživlju gradsku luku s mnogo kulturnih sadržaja, trgovina i rekreacijskih sadržaja. Brojne su opcije prijevoza, uključujući trajektni, a ako ste u dobroj formi prošetajte, tri kilometra su sitnica. 

CityDeal donosi ponudu za dva noćenja u Deluxe sobi za dvije osobe uz korištenje spa centra. Iskoristite jedinstvenu ponudu i uvjerite se u kvalitet hotela o kojem se samo pozitivno priča.

Elegantno uređene sobe Radisson Blu hotela u Splitu svojim plavim, ljubičastim i zelenim interijerom spajaju tri boje koje su karakeristične za dalmatinsko okruženje u kojem se hotel nalazi. U ovom hotelu istovremeno možete uživati u pogledu na more i planine s jedne strane hotela, te pogledu na centar Splita s druge strane. 250 moderno uređenih soba i apartmana opremljenih za potpuni užitak tokom boravka. Pristup teretani, najvećem spa centru u gradu, besplatni bežični internet samo su neke od stvari koje će Vaš boravak u Radisson Blue hotelu učinit još ugodnijim.

Sve ponude sa portala Citydeal.ba možete kupiti online preko web stranice www.citydeal.ba, uplatnicom, gotovinom ili kartičnim plaćanjem na prodajnom mjesto u BBI Shopping centru (prizemlje).
Pametno kupujte i značajno uštedite samo uz Vaš Citydeal!

Ne propustite