Koji je najbolji? Ovo su najerotičniji domaći spotovi

Show
Koji je najbolji? Ovo su najerotičniji domaći spotovi
Mnoge dame su se odlučile da snime provokativne spotove u kojima će pokazati atribute sa kojima raspolažu.

Koji je najbolji? Ovo su najerotičniji domaći spotovi

 


Mnoge dame su se odlučile da snime provokativne spotove u kojima će pokazati atribute sa kojima raspolažu.

Iz nekih ranijih Severinih radova mogla se prepoznati njena razuzdana priroda i sklonost ka punom iskorištavanju prednosti svoga seksipila.

Iako je u međuvremenu iza sebe ostavila mnoštvo seksi spotova u kojima svoje tijelo pokazuje „na izvol'te“, mi smo se iz nostalgije odlučili da na ovu listu uvrstimo spot „Da si moj,“ u kojoj je sreću da se otvoreno mazi i ljubi sa Severinom imao poznati maneken rodom iz BiH Adnan Taletović. Bilo je to vrijeme kada je Severina nosila kratku kosu i još bila "djevojčica" zavodljivog pogleda i neodoljivog djevojačkog osmijeha, a ovaj spot mamio je naše uzdahe i rasplamsavao maštu o Splićanki. No, Seve se nije dugo zadržala na ovom spotu, te nam je uskoro pokazala baš sve.


Emina JAHOVIĆ – POSLE MENE
Lijepa pjevačica prošla je dug put od vesele i pristojne djevojčice kojoj su pjesme pisali Dino Merlin i Hari Varešanović, do uspješne i mega popularne seks bombe koja nas usrećuje prizorima svog veličanstvenog tijela.
Najdalji korak u tome možda je napravila sa spotom "Posle mene“, koji nam pruža privilegiju da Eminino lijepo lice, bujne grudi i savršeno isklesano tijelo gledamo dok se u kupaćem kostimu izvija na jahti i u bazenu.


Selma BAJRAMI – TIJELO UZ TIJELO
Za razliku od Srbije i Hrvatske, broj pjevačica u čijem zgodnom tijelu i eksplicitnim nastupima možemo uživati u Bosni i Hercegovini je na minimalnom nivou. Jedna od rijetkih Bosanki koje pored glasa, svoju regionalnu popularnost i uspjeh duguju i stastu jeste Selma Bajrami, koja nas je već u nekoliko navrata počastila spotovima ne baš toliko uobičajenim za bh. prilike.
Ipak, posebno se ističe onaj za pjesmu „Tijelo uz tijelo“, u kojem vidimo Selmu u kupaćem „tijelo uz tijelo“ izdanju s mnoštvom mladića i djevojaka.


Jelena ROZGA – ŽIVOT JE ČUDO
Draga i vesela pjevačica Magazina nevinog lica u međuvremenu je postala jedna od vodećih regionalnih zvijezda i seks bomba za kojom uzdišu stotine hiljada muškaraca, a ultra kratki minići i sve bujniji dekoltei prepoznatljivi su dio Rozginog imidža.
Ipak, najdalji korak u ispoljavanju svog seksipila Jelena je vjerovatno učinila sa svojim spotom „Život je čudo“, u kojem je vidimo u opskurnom kupaćem kostimu na plaži u zagrljaju naočitog muškarca.


Nataša BEKVALAC – DOBRO MOJE
Lijepa Novosađanka već duži niz godina važi za jednu od najljepših i najzgodnijih žena estrade na ovim prostorima. No, iako se nikad nije libila pokazivati svoje fizičke adute i pleniti pažnju izgledom, ponekad čak i na granici vulgarnosti, ipak se ne možemo oteti utisku da u svojim spotovima to čini s daleko više ukusa i mjere od mnogih njenih estradnih koleginica.

Ne propustite