Peskov: Moskva ne ucjenjuje Trumpa

Svijet
Peskov: Moskva ne ucjenjuje Trumpa
Predstavnik za medije predsednika Rusije Dmitrij Peskov demantovao je danas tvrdnje američkih medija da Rusija ima kompromitujuće informacije o izabranom predsedniku SAD Donaldu Trampu i da ga time ucenjuje.

Predstavnik za medije predsjednika Rusije Dmitrij Peskov demantovao je danas tvrdnje američkih medija da Rusija ima kompromitujuće informacije o izabranom predsjedniku SAD Donaldu Trumpu i da ga time ucjenjuje.

- To je apsolutna izmišljotina, potpuna besmislica, rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje da li Kremlj ima kompromitujuće informacije o Trumpu.

- Kremlj nema kompromitujuće informacije o Trumpu. To nije ništa drugo do izmišljotina, rekao je Peskov novinarima, prenio je AP.

Odgovarajući na pitanje da li Kremlj ima kompromitujuće informacije o Hilarry Clinton, Peskov je rekao: "Naravno da ne, Kremlj se ne bavi prikupljanjem kompromitujućih informacija“.

Na sličan način reagovao je i Trump, koji je na svom Tviter nalogu napisao: "Lažne informacije - totalni politički lov na vještice".

 

Ne propustite